Consilierul local Gheorghe Gligan spune ca interzicerea prin Constitutie a traseismului politic ar fi o sansa mare pentru Romania

PNL

Consilierul local Gheorghe Gligan crede ca interzicerea prin Constitutie a traseismului politic ar fi o sansa mare pentru Romania.

El mai considera ca daca traseismul politic ar fi interzis, atunci oamenii politici ar fi mult mai atenti.

“Interzicerea prin constitutie a traseismului politic pentru sa zicem o perioada de minim 20 ani dupa ce ti-ai dat demisia dintr-un partid, cu exceptia cazurilor cand persoana este exclusa din partid, cred ca ar fi o sansa mare pentru Romania.

O lege in acest sens nu cred ca ar exista vreodata interesul sa se dea si chiar daca s-ar da ar putea fi schimbata oricand. Insa acest lucru ar putea fi legiferat prin constitutie in urma unui referendum.

Intrebarea mea este una simpla: intelege acest popor importanta interzicerii traseismului politic si se gasesc 500.000 de semnatari pentru initierea unui referendum pe aceasta tema?

Daca traseismul politic ar fi interzis, atunci oamenii politici ar fi mult mai atenti pentru ca nu ar putea migra mereu in formatiunile politice care sunt la guvernare”, a spus Gheorghe Gligan, intr-o postare pe Facebook.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1