Consilierul local Ilie Tudorel isi incepe de astazi audientele cu cetatenii – Afla unde

PNL

Consilierul local Ilie Tudorel ii anunta pe baimarenii care au diferite probleme ca i se pot adresa in cadrul unor audiente ce vor fi sustinute in fiecare miercuri, intre orele 17.00 si 19.00, la sediul PSD de pe Bulevardul Bucuresti, nr. 5.

“Ne-am hotarat sa tinem saptamanal audiente. Pana acum nu ni s-a pus la dispozitie o sala la Primarie si am zis sa facem la sediul partidului, ca acolo sala e gratuita.

Toti cei care au probleme legate de Consiliul Local si in special de comisia la care sunt eu presedinte, Comisia de Amenajare a Teritorului si Urbanism Protectia Mediului si Turism, sunt invitati in fiecare zi de miercuri, de la ora 17.00 pana la ora 19.00”, a spus Ilie Tudorel.

In celelalte zile ale saptamanii vor avea audiente si ceilalti alesi locali PSD.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

31 Comments

 1. laszlo

  hahaha ce audiente sa faca mititelu asta. asta e un povestitor si jumatate. vai de capsoru lui. cum se lauda el ca o sa-l puna la punct pe primar …

  Reply
  1. Ilie Tudorel

   Consilierii locali se ocupa de rezolvarea problemelor specifice ale comunitatii locale din care fac parte.Nu este sarcina mea sa-l pun la punct pe primar,asa cum insinuati dumneavoastra.Eu tin cont de solicitarile cetatenilor din Baia Mare si in functie de acestea incerc,impreuna cu colegii din Consiliul Local Baia Mare,sa le rezolvam in functie de prioritatea acestora si in functie de strategia de dezvoltare durabila a municipiului si zonei metropolitane.Rolul acestor audiente este de a pastra legatura cu cetatenii si de a afla ce solicitari au acestia.Eu personal ascult doleantele cetatenilor in orice spatiu public si nu de putine ori cetatenii mi-au semnalat anumite probleme chiar pe strada.Raman in continuare in serviciul cetatenilor baimareni ! Va astept la audiente pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra !

   Reply
   1. dilau

    mai ilie tudorel, zici:” ne-am hotarit sa tinem saptaminal audiente”, dar uiti sa duci idea pina la capat – ” pe perioada campaniei electorale”-.adica, hai sa ne facem ca ascultam si prostimea ca avem mare nevoie de voturile lor.

    Reply
   2. Sefu lui Cereches

    Domnule Tudorel, puteti sa puneti “la punct” pe oricine trebuie si e cazul atat timp cat e un rau sau un bine necesar si o faceti cu respect si diplomatie. Periculos e atunci cand te complaci a face voia altuia care gandeste prostii.
    Acum daca tot ati intrat in hora lamuriti-ma si pe mine ce e cu betonarea aia de la Turnul lui Stefan pe care scrie MSVEVM in loc de muzeu?
    Ori sunteti ca primaru considerati nationalism ieftin sa se scrie in limba romana?
    A se retine mai ales partea cu nationalism ieftin. Familia Baia Mare e mica si povestile circula repede

    Reply
    1. Ilie Tudorel

     Aveti dreptate,in proiectul privind revitalizarea Pietei Cetatii si a Turnului Stefan apare un inscris “MVSEVM” pe viitorul punct de informare turistica.Deoarece nu am participat la executarea acestui proiect pot doar sa presupun ca proiectantii s-au gandit la traducerea in limba latina a cuvantului MUZEU.Probabil pentru a evoca faptul ca in Evul Mediu,cand s-au pus bazele targului medieval Rivulus Dominarum (vechea denumire a municipiului Baia Mare) atestat din 1329,limba folosita in cancelariile medievale era limba latina.In zona Pietei Cetatii din Baia Mare s-au gasit vestigiile a trei foste biserici din perioada medievala.In timpul lucrarilor actuale au aparut si alte vestigii de interes.Tot ce este de interes public va fi acoperit cu suprafata vitrata si se va putea vedea ca intr-un MUZEU.Cred ca aceasta au dorit proiectantii.Cred ca este un proiect foarte bun !

     Reply
     1. the baimarean

      d-le ilie tudorel asa cum reiese de pe site-ul primariei proiectul a fost finantat integral cu bani de la stat prin Contract de finantare nr. 2.171 din data de 29.08.2011.O parte din bani vin direct din bugetul local.Puteti sa ne spuneti d-le consilier de ce nu s-au obtinut aceasta finantare din fonduri europene?

     2. Omul Revolutionat

      Eu cand ma duc sa-mi cumpar ceai de la plafar pe pachet scrie denumirea plantei in limba romana mare sa vada si chioru si dedesubt mai mic scrie si dednumirea in latina.
      Treaba asta cu MVSEVM e plantata acolo pe tot peretele. Si credeti-ma ca nu toata lumea stie ca MVSEVM e un muzeu in care gasesti artefacte.
      MVSEVM era frumos sa fie trecut undeva pe o placuta elegant si nu incrustrat in magaoaia de zid plumburiu.
      Treaba asta cu MVSEVM e introdusa fortat in circuitul international, fite de intelectuali

     3. Ilie Tudorel

      raspuns pentru “the baimarean”:Proiectul de reabilitare a Pietei Cetatii si Turnul Stefan” este un proiect REGIO realizat din fondurile de dezvoltare regionala ale Uniunii Europene prin ADR Nord-Vest in valoare de 2.134.295 euro si cofinantare din bugetul local Baia Mare de 130.000 euro.Deci este o cofinantare foarte mica stabilita prin conditiile de finantare impuse de catre finantator.In general cea mai mare parte a proiectelor cu finantare europeana presupun si o oarecare cofinantare obligatorie.

     4. the baimarean

      d-le Ilie tudorel ,aveti dreptate proiectul are finantare europeana.e un proiect cu perioada de implementare 2009-2014 pe care l-ati mostenit de la administratia anghel..aveti vreun proiect cu finantare europeana ce apartine exclusiv curentei administratii?

   3. STEKO

    mai Ilie,da’ pina acum ce draqu’ v-a oprit sa faceti audiente?sau da,,bine”in capanie?,hai sa fim seriosi,orasul arata de k…t,mizerie,tigani,bulibaseala,si hai sa zicem ca totusi ti-as da crezare,cum vei rezolva,,problemele cetatenilor”daca pina acum n-ai fost capabil?A!totusi intra in sarcina voastra,al consilierilor locali,sa-l,,puneti la punct”pe primar cind o ia pe aratura.Si crede-ma,e deja de mult timp,,arind cimpii”…

    Reply
  1. Ilie Tudorel

   Activitatea comisiei de Amenajarea Teritoriului,Urbanism si Protectia Mediului este o activitate ampla care are ca orice alta activitate realizari dar si probleme de etapa,mai exact activitati in curs de realizare.O invit pe doamna Adelina Maries sa vina la audientele mele sau ale colegilor mei consiliei locali cu propuneri concrete de imbunatatire a activitatii comisiei.Vom tine cont de orice propunere constructiva.Orice idee buna a cetatenilor va fi pusa in valoare.

   Reply
   1. the baimarean

    d-le ilie tudorel ,d-voastra chiar credeti ca o sa rezolvati vreuna din problemele cetatenilor prin comisia d-voastra de urbanism fara sa dati socoteala celui mai iubit si mai destept dintre baimareni recte primarul orasului.Banuiesc ca ati fost la dezbaterile publice in care primarul face ce vor muschii lui ,jigneste cetatenii si ii ameninta.Retin cand la una din intruniri i s-a adresat arhitectului sef Futo la modul :[‘Ce-i ma ti s-a urcat democratia la cap? .Ce o sa faceti d-voastra daca aveti de ridicat o problema urbanistica sau de mediu ptr cetateni si vi se adreseaza in aceeasi maniera?

    Reply
 2. the baimarean

  “strategia de dezvoltare durabila a municipiului si a zonei metropolitane”.asta-i o gura plina d-le ilie tudorel.ce inseamna de fapt?

  Reply
  1. Sefu lui Cereches

   Nici eu nu am inteles. O fi treaba aia cu, cumparatul de primari pentru vot si cheltuirea fara logica a banului muncit de roman fie in tara fie la cules de capsiuni in strainatate?

   Reply
   1. Sefu lui Cereches

    Mai primare, lasa treaba cu sustinutu de capmanii ale altora. Asta nu e treaba ta. Nu esti in primarie ca sa colinzi bisericile si popii pentru a le spune cu cine sa voteze. Si pe tigani te rog nu-i colinda numai cand e treaba de alegeri ca am vazut ca ai intrat pe Melodiei. De ce fix acum?
    Tu fa-ti treaba pentru care esti acolo.

    Reply
  2. Ilie Tudorel

   Am urmarit cu interes comentariile dumneavoastra si am constatat ca faceti referire uneori la site-ul oficial al primariei municipiului Baia Mare.Pe acest site veti gasi si Strategia de Dezvoltare Durabila a Municipiului Baia Mare.Este un document amplu care ne ajuta in activitatea curenta a Consiliului Local Baia Mare dar care poate fi oricand actualizat cu propunerile cetatenilor,deci si cu propunerile dumneavoastra.Va astept sa veniti cu aceste propuneri la audientele mele sau ale colegilor mei consilieri locali.

   Reply
   1. the baimarean

    d-le ilie tudorel ,am gasit pe site-ul primariei partea cu strategia de dezvoltare durabila a municipiului .planuri frumoase ,da unde sunt sursele de finantare ca sa nu ramana doar vise ? partea cu zona metropolitana unde e daca exista sau daca a avut loc de balastul propagandistic a celui mai iubit dintre baimareni.

    Reply
 3. Sefu lui Cereches

  D-le Ilie Tudorel. Va multumesc pentru raspuns
  Ce faceti dvs. e un pas urias care totusi arata ca se vrea. Sper doar ca inceutul muncii sa nu ne spoarga capul dar eu sunt optimist.
  Eu va doresc sa va fie cu folos aceste audiente si oamenii seriosi care au planuri si idei realizabile sa mearga in audiente.
  Cu aceasta strategie l-ati intrecut pe Catalin Chereches.
  BRAVO!

  Reply
 4. Andrei

  In sfarsit un consilier local care ia in serios atributiile reusind sa aprofundeze problemele cu care se ocupa!
  Pe cand vor anunta audiente si ceilalti consileri locali?

  Reply
 5. Vasile Pop

  Dlor, treziti-va . Acest consilier local este un papagal politic semidoct si agramat. Spre exemplificare,ori redactia nu a mentionat corect textul citat ori dl are probleme de coerenta lingvistica: “Ne-am hotarat sa tinem saptamanal audiente. Pana acum nu ni s-a pus la dispozitie o sala la Primarie si am zis sa facem la sediul partidului, ca acolo sala e gratuita” Cum dle Consilier, nu vi s-a pus sala la dispozitie dupa toata obedienta manifestata fata de dl primar? audiente politice la sediul PSD, pe cine prostiti dle ? mai departe…”Cine are probleme legate de Consiliul Local si in special de comisia la care sunt eu presedinte, Comisia de Amenajare a Teritorului si Urbanism Protectia Mediului si Turism sunt invitati in fiecare zi de miercuri…., ” asadar dl ITse erijeaza intr-un fel de consilier sef al CLBM, apoi spune ca cine are(singular)probleme..sunt invitati (plural). Dle consilier local IlieT, recomand sa renuntati la acest demers pt ca cetateanul nu are nevoie de indoctrinare, semidocta cu o ideologie fara doctrina transmisa de un traseist politic nondoctrinar. Ca initiativa civica realizati 23 de salopete alb/rosu cu albastru, cu inimioarele pe fata si inscriptia “CONSILIER LOCAL” pe spate si nun uitati poza fiecaruia pe bratul stang.

  Reply
  1. Ilie Tudorel

   Domnule Vasile Pop referitor la interventia dumneavoastra se cuvine sa aduc anumite clarificari.Articolul din ziarmm.ro nu a fost scris de catre mine ci de catre redactorul acestui ziar on-line ca urmare a unei convorbiri telefonice.Nu este deci un text scris de catre mine.Consider ca nu era cazul unei analize gramaticale.Referitor la activitatea mea politica va informez ca nu am fost decat membru al PSD in viata mea,deci nu ma puteti considera un traseist politic.Am refuzat sa fiu membru PCR in regimul Ceausescu.Daca aveti anumite recomandari referitoare la activitatea mea in cadrul Consiliului Local Baia Mare va astept in fiecare miercuri (orele 17-19) la sediul PSD pentru a putea intelege si eu de ce folositi acest ton jignitor la adresa mea.Sper ca veti veni.Astept cu nerabdare intalnirea noastra.Pana atunci voi reciti manualele de gramatica.Sau poate le recitim impreuna …cu respect.O zi buna !

   Reply
   1. dilau

    mai ilie tudorel, la tine e mai rau. tu te-ai facut comunist dupa revolutie, mai bine erai inainte pcr-ist decit psd-ist acum.

    Reply
 6. Vasile Pop

  the baimarean, ai luat-o in falca de la salopeta psd. Ce grozav, marele justitiar internaut, procurorul coswmic si avocat al galaxiei, dl the baimarean prins in prunul bisericii la furat. Esti al naibii de activ si nepregatit, asadar are sau nu are finantare europeana proiectul PC? ca odata spui una apoi o dai in vrie. Mai atent cu tambalul daca nu esti documentat ca vei ajunge in redactie la max sa-i duci cafeaua la masa.

  Reply
  1. the baimarean

   “Esti al naibii de activ si nepregatit ” dupa modul in care sariti banuiesc ca v-am trazit o reactie emotionala puternica.V-am dezamagit cumva?Imi cer scuze,nimeni nu e perfect. Incerc sa fiu cat mai informat si cat mai argumentat cand scriu aici.Fac asta in limita timpului disponibil si a surselor publice care de multe ori sunt incomplete ,greu de accesat sau neclare.De exemplu in cazul de fatza am fost indus in eroare de o informare neclara de pe baiamare.ro website-ul orasului care prin lege ar trebui sa fie mult mai acurat dar care din pacate a devenit o platforma de propaganda si cult al personalitatii deshantzat practicat cu impunitate de primarul cu prea multe dosare la DNA zis cereches.

   Reply
   1. the baimarean

    d-le pop vasile ,folositi termeni extremi prin care insinuati ca scriu aiurea pe aici.puteti sa-mi mai dati un exemplu de comentariu in care in argumentatia mea am fost “al naibii de nepregatit?”
    exagerati cand spuneti ca dialogul cu d-l ilie tudorel are intensitatea “datului in falci”.E cumva remarca d-voastra un act ratat si va ganditi la interactiunile pe care le are primarul cu cetatzenii orasului?de fapt am un oarecare respect ptr d-l ilie tudorel pentru faptul ca discuta si vrea sa discute cu baimareni intr-un mod relativ decent desi raspunde pe sarite sau fragmentat la intrebari alegand doar ce-i convine dansului.

    Reply
    1. STEKO

     te-ai intrebat citi ,,pop”sint in Baia Mare?si citi dintre ei sint,,vasile”?da slava domnului ca nu s-a prezentat drept…dorel… 🙂

     Reply
     1. the baimarean

      steko , daca ajungi pe acasa si ai norocul sa afli cand se defasoara o sedinta publica a Consiliului local (primaria o anunta de obicei in ziua cand a avut loc sau dupa desi legea prevede altceva) fa-ti timp sa participi .o sa intelegi cum stau lucrurile ,de ce sustinatorii pupincuristi ai actualei administratii ,de fapt ai lui k… ,au un fix sa stie cine sunt cei care au alte pareri decat desteptul orasului.pe ei nu-i intereseaza sa combata idei cu argumente ei vor sa te discrediteze ca si persoana.Dca nu te imbraci bine,daca nu apartii unei organizatii controlate de ei ,daca nu te au cu ceva la mana o sa sara in haita pe tine si nu o sa te lase sa spui nimic care sa-l deranjeze pe Imperator.

  2. Ilie Tudorel

   Desi ati dorit sa ma jigniti,pana la urma expresia “salopeta psd” cred ca poate fi considerata un fel de reclama.Va astept la audientele de miercuri de la sediul PSD pentru a va recompensa.In privinta raspunsului meu pentru “the baimarean” eu am dorit doar corecta informare a cetatenilor.In continuare astept sa pot raspunde intrebarilor venite din partea cetatenilor.Pot sa le raspund cat mai direct in cadrul acestor audiente si acesta este rolul acestor intalniri.Desi aceste discutii se pot purta in orice spatiu public,nu numai la sediul PSD.Multi cetateni imi semnaleaza problemele lor chiar pe strada.Va astept si pe dumneavoastra cu intrebari sau alte doleante.Daca nu doriti sa participati la audientele mele puteti sa va adresati colegilor mei consilieri Boros Rodica(luni orele 10-12),Parvu Ionut(marti 17-19),Cozoplean Ciprian(13-15),Popa Adrian(12-14) tot la sediul PSD din Baia Mare.Va asteptam cu drag !

   Reply
 7. DIM

  Papagal e mult spus. Specimenul asta este tipul de politician pe care il promoveaza psd-ul mai nou.
  De doi ani trebuia sa tina audiente dar s-a trezit acum, brusc si dintr-o data.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1