Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Maramureș, decizie legată de noul terminal de pasageri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În data de 9 septembrie, Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Maramureș a aprobat începerea unei proceduri în scopul achiziționării serviciilor de revizuire a Studiului de fezabilitate pentru obiectivul ”Extindere și modernizare terminal pasageri la Aeroportul Internațional Maramures (construire terminal nou), respectiv a serviciilor de revizuire a Analizei cost beneficiu și a raportului de trafic aferente obiectivului „Extindere și modernizare terminal pasageri”, în condițiile legii.

Conform hotărârii, directorul general va proceda la realizarea procedurii cu respectarea prevederilor bugetare și legale.

În aceeași hotărâre s-a aprobat și începerea unei proceduri în scopul achiziționării serviciilor de elaborare Studiu de cercetare de piața – identificare destinatii prioritare pentru pasagerii din zona de captare a aeroportului, în condițiile legii.

De asemenea, CA a avizat propunerea majorarii valorii tichetului de masa pentru salariați de la 15 lei la 20 de lei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. Monica Daraban

  Domnilor consilieri, cum ar zice englezul asta este bullshit doar pentru a mai prelungi o stare de letargie și de ascundere a incompetentei sau a orgoliilor nesatisfăcut. Tocmai am călătorit din Satu Mare unde au un singur terminal de unde au săptămânal zboruri internaționale spre 5 destinații. Ce este trist ca avioanele cu care am călătorit dus întors erau de 240de locuri (aproape pline), iar ca majoritare erau maramureșeni. Deci am mai pierdut încă o data.
  Domnilor treziți-vă, lăsați birocrația și grandomania deoparte ca degeaba vor fi 2 terminale dacă vor fi doar curse charter pe ele. Ne-am saturat sa tot așteptăm să ne anunțați ca porniți o linie internaționala.

  Reply
 2. provocator

  Eu votez și am votat penele. Dacă faceti și voi la fel va fi bine (pentru sătmăreni, bineînțeles).

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2