Consiliul Județean a înființat Organizația de Management al Destinației Maramureș

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Săptămâna trecută, consilierii județeni au aprobat înființarea asociației “Organizația de Management al Destinației Maramureș” (OMD), care se va ocupa de întreaga activitate din domeniul turismului.

”Pentru dezvoltarea turismului în județul nostru, în ședința de ieri (vineri, 29 octombrie – n. red.) a Consiliului Județean am adoptat Proiectul de Hotărâre care prevede înființarea asociației “Organizația de Management al Destinației Maramureș” (OMD).

Această organizație va coordona întreaga activitate în domeniul turismului și va realiza strategia de dezvoltare a turismului în Maramureș. Totodată, asociația va fi direct responsabilă de identificarea și atragerea investițiilor destinate realizării proiectelor de dezvoltare a turismului în Maramureș.

Prin Organizația de Management vom valorifica potențialul turistic existent în județul nostru, vom îmbunătăți calitatea serviciilor oferite celor care vizitează Maramureșul și vom asigura funcționarea cât mai eficientă a centrelor de informare turistică.

Luăm cele mai bune măsuri pentru dezvoltarea turismului maramureșean, astfel încât județul nostru să fie recunoscut ca destinație europeană de top în preferințelor turiștilor”, a declarat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2