Consiliul Judetean Maramures a alocat 165.000 lei pentru proiectul “Primul ghiozdan”

PNL

La sedinta ordinara din 25 iulie, consilierii judeteni au aprobat participarea Judetului la realizarea proiectului „Primul ghiozdan”, pentru anul scolar 2019-2020.

In acest sens a fost aprobata “incheierea Acordului de cooperare intre Consiliul Judetean Maramures, Inspectoratul Scolar Judetean Maramures si unitatile administrativ – teritoriale comune si orase, pentru realizarea proiectului „Primul ghiozdan” pentru anul scolar 2019-2020 (…)”.

De asemenea a fost alocata si suma de 165.000 lei din bugetul propriu al judetului in vederea realizarii proiectului.

Fiecare ghiozdan va fi echipat cu: penar, creioane colorate, creion grafit, ascutitoare, radiera, lipici solid, hartie glasata, bloc mic de desen, caiet cu patratele, caiet tip I 24 file, potrivit acordului de cooperare.

Tot din acest acord mai reiese ca “partile convin sa colaboreze in cadrul proiectului de interes judetean „Primul Ghiozdan”, proiect care vine in intampinarea reducerii abandonului scolar cu adresabilitate directa copiilor din clasa pregatitoare in anul scolar 2019-2020, prin distribuirea de ghiozdane echipate elevilor din judetul Maramures”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1