Consiliul Judetean Maramures a aprobat cotizatiile pe 2019 pentru patru asociatii

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

La sedinta ordinara din luna ianuarie, consilierii judeteni au adoptat un proiect de hotarare privind aprobarea cotizatiilor Judetului Maramures pentru Asociatia Grup de Actiune Locala Maramures Vest, Asociatia Microregionala Mara-Natur, Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Izei – Moisei si Asociatia Grupul de Actiune Locala Mara – Gutai, pe anul 2019.

Practic, cotizatia este de 50.000 lei pentru fiecare asociatie, dupa cum reiese din proiectul aprobat:

Art.1. Se aproba cotizatia Judetului Maramures reprezentat prin Consiliul judetean Maramures pentru Asociatia Grup de Actiune Locala Maramures Vest in cuantum de 50.000 lei, pe anul 2019.

Art.2. Se aproba cotizatia Judetului Maramures reprezentat prin Consiliul judetean Maramures pentru Asociatia Microregionala Mara-Natur in cuantum de 50.000 lei, pe anul 2019.

Art.3. Se aproba cotizatia Judetului Maramures reprezentat prin Consiliul judetean Maramures pentru Asociatia Grupul de Actiune Locala Valea Izei – Moisei in cuantum de 50.000 lei, pe anul 2019.

Art.4. Se aproba cotizatia Judetului Maramures reprezentat prin Consiliul judetean Maramures pentru Asociatia Grupul de Actiune Locala Mara – Gutai in cuantum de 50.000 lei, pe anul 2019.

Prezenta hotarare a fost adoptata cu 32 voturi „pentru” si trei neparticipari la vot.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2