Consiliul Județean Maramureș a obținut prelungirea Certificatului de calitate ISO 9001:2015

Consiliul Județean Maramureș a obținut recent prelungirea Certificatului de calitate ISO 9001:2015 din partea LL-C (certification) Czech Republic, până în 31 iulie 2025.

În urma activităților desfășurate de auditor s-a confirmat că Sistemul de Management al Calității din Consiliului Județean Maramureș este conform cu cerințele standardului ISO 9001:2015 în domeniul servicii de administrație publică generală.

Criteriile de audit au fost cerințele standardului și ale proceselor stabilite, precum și documentația sistemului de management al organizației. Scopul auditului a fost acela de a confirma conformitatea sistemului de management al clientului cu criteriile de audit pentru a determina capacitatea sistemului de management de a se asigura că organizația îndeplinește cerințele legale și alte cerințe relevante. În plus, obiectivul a fost acela de a determina dacă eficacitatea sistemului de gestionare face posibilă atingerea obiectivelor stabilite și identificarea domeniilor de îmbunătățire potențială.

Rezultatul auditului a fost stabilit in urma unei verificări la sediul organizației, interviuri cu managementul și angajații, metoda observării, examinarea documentelor si efectuarea de înregistrări prin metoda eșantionării. A fost verificat nivelul de implementare al proceselor, manualul calității, proceduri de sistem si operaționale, registrul riscurilor, autorizații, politica și obiective, cereri și soluționări cetățeni, dosare achiziții, dosare de personal, contracte furnizori, comenzi de aprovizionare și recepții, întreținere echipamente IT&C, legislație.

Consiliul Județean Maramureș a obținut certificarea ISO 9001:2015 în anul 2019 prin proiectul „Mara Quality”, cod SIPOCA 73/cod SMIS 122738, cu finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Capacitate Administrativă.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu