Consiliul Județean Maramureș a participat la ediția 74 a Zilei Republicii India

Reclame home 1
Reclame home 1

O delegație a Consiliului Județean Maramureș a participat la celebrarea Zilei Republicii India, organizată de Ambasada Indiei la București, în data de 26 ianuarie 2023. Aniversarea celor 74 de ani a Republicii Independente India a fost marcată printr-un eveniment cultural organizat la Hotelul JW Marriott Bucharest.

”La eveniment au participat oaspeți din partea Parlamentului României și a comunității diplomatice, înalți oficiali ai Guvernului României, reprezentanți ai mediului academic, reprezentanți ai comunității de afaceri și ambasadori culturali ai Indiei. Invitatul de onoare a fost domnul Traian Laurențiu Hristea, Secretar de Stat pentru Afaceri Globale și Strategie Diplomatică, Ministerul Afacerilor Externe, România.

În această zi de mândrie și glorie națională, Ambasada Indiei la București a transmis cele mai călduroase urări tuturor indienilor din România, Moldova și Albania, țărilor gazdă și prietenilor Indiei din aceste țări. Atmosfera de sărbătoare a fost potențată de dansurile clasice indiene interpretate de grupurile locale – Academia de dans Indra, Surya Natyam, Festival și Magnolia”, spun reprezentanții CJ Maramureș.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole