Consiliul Judetean Maramures aduce la Festivalul Castanelor artisti consacrati ai tuturor genurilor muzicale       

home camp2
home camp2
home camp2

sarbatoarea-castanelor-baimare-roLa cea de-a XXVI-a editie a Festivalului Castanelor, Consiliul Judetean Maramures este partener principal in organizarea celui mai indragit festival al baimarenilor si al maramuresenilor. Sprijinul Consiliului Judetean Maramures consta, in principal, in diversificarea programului artistic din cele trei zile de spectacole.

Potrivit presedintelui CJ Maramures, Gabriel Zetea, in 23 septembrie 2016, prima zi a festivalului, pe scena din B-dul Unirii, alaturi de formatiile locale de muzica pop rock: Rolling Papers, Road Player Band etc, Consiliul Judetean Maramures va aduce, ca invitat special, formatia ”Proconsul”.

”Sambata, 24 septembrie, de la ora 20.00, in Piata Libertatii din Centrul Vechi al orasului va avea loc Concertul Nostalgia, cu indragitii artisti Catalin Crisan, Luminita Anghel si Corina Chiriac. Acesta este un dar de suflet al Consiliului Judetean Maramures pentru iubitorii adevaratei muzici usoare romanesti. Tot sambata, 24 septembrie, la scena de pe B-dul Unirii, Consiliul Judetean Maramures a invitat in concert formatia 3 Sud-Est, una dintre trupele romanesti infiintata in anii ’90, cu cele mai multe hit-uri si premii”, a aratat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Lucian Morar, vicepresedinte al institutiei judetene a declarat ca, in ultima zi a Festivalului Castanelor, Consiliul Judetean Maramures i-a invitat pe indragitii interpreti de muzica populara, Ionut Fulea alaturi de orchestra Codru de Romania, dar si pe Aurel Tamas, care vor canta alaturi de Ansamblul Folcloric National Transilvania, in cadrul Regalului Folcloric ce va incepe la ora 16.00, in centrul vechi al orasului.

”La scena de pe B-dul Unirii, in concertul de muzica pop rock, alaturi de Gasca de acasa, Deepcentral si Directia 5, Consiliului Judetean Maramures aduce pentru tineri si nu numai, revelatia anului 2016, Carla’s Dreams.

Formatia de muzica din Republica Moldova se caracterizeaza un grup de muzicieni si compozitori care intrepreteaza melodii in limbile romana, rusa si engleza, imbinand mai multe genuri muzicale rock, jazz, pop”, a aratat vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Lucian Morar.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

2 Comments

  1. mmm

    a ramas Zetea in locul lui Chereches … gresit … baimareni … voi ati adus acesti artisti in Baia Mare prin taxele si impozitele pe care le platiti ori prin sponsorizari ..Zetea vezi-ti de somnul de frumusete in contunuare, ne vedem peste 4 ani in campanie …

    Reply
  2. EUBM

    Artisti , da, cei de muzica folk, compact si cargo… cand aud zetea psd mi se face sila . cat despre modul in care se lauda cu 3 s-e n-v era normal la implicarea psd sa apara si ei, sunt un fel de pachet de baza a concertelor organizate de partid. lipsa de competenta a edililor se simte foarte tare . sper ca peste 4 ani sa avem de unde alege si tineretul sa isi miste funduletul la vot si mai ales sa dispara figurile cunoscute acum, man, z…. pnl, alde psd in special , pmp, coalitia pt degeaba …

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *