Consiliul Judetean Maramures aduce trupe de rasunet la Festivalul Castanelor: Proconsul, 3SE si Carla’s Dreams

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sarbatoarea-castanelor-baimare-roIn urma incheierii unui Protocol de colaborare intre Judetul Maramures si Municipiul Baia Mare pentru organizarea si desfasurarea ”Festivalului Castanelor”, cele doua institutii si-au dat mana pentru a gandi impreuna programul artistic pentru cea mai iubita sarbatoare a baimarenilor.

Acordul semnat de presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea si primarul interimar al municipiului Baia Mare, Marinel Rob, este o premiera absoluta, dat fiind faptul ca acest protocol se va intinde pe intreaga durata a mandatului 2016 – 2020. CJ Maramures urmeaza sa fie partener al municipalitatii baimarene in organizarea acestui festival si in urmatorii trei ani, respectiv in 2017, 2018 si 2019.

Prin alocarea unei sume de 200.000 de lei pentru suplimentarea ofertei de artisti care vor evolua pe scenele din Baia Mare, Judetul Maramures a devenit partener cu drepturi depline al municipalitatii si coorganizator al Festivalului Castanelor. Ansamblului Folcloric National ”Transilvania” i-a revenit sarcina de a suplimenta oferta artistilor care vor concerta pe scena festivalului, precum si gestionarea cu multa transparenta a acestor fonduri.

Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures a declarat ca, reprezentantii Ansamblului Folcloric National ”Transilvania” au luat deja legatura cu artisti si formatii consacrate, pentru a acoperi toate gusturile si genurile de muzica.

”In seara zilei de vineri, 23 septembrie, pe scena situata pe B-dul Unirii, invitatul special al concertului de muzica pop-rock va fi Proconsul. Sambata seara, in 24 septembrie, pe aceeasi scena va evolua trupa 3SE, in cadrul concertului de muzica moderna. Duminica, 25 septembrie 2016, formatia care va fi adusa in Baia Mare prin aportul Consiliului Judetean Maramures este indragita trupa dance, Carla’s Dreams. Prin aducerea acestor artisti cunoscuti si recunoscuti dorim sa oferim publicului baimarean o sarbatoare de neuitat.

Ma bucur sa vad ca protocoalele de colaborare si sustinere pe care le-am incheiat cu municipiul Baia Mare in ultimele doua luni, pentru sustinerea orasului la titlul de Capitala Europeana a Culturii in 2021, au dat roade. Desi Baia Mare a pierdut aceasta nominalizare, legaturile care s-au format intre Judetul Maramures si Municipiul Baia Mare, dar si sustinerea care ne-au aratat-o colegii de la Consiliile Judetene si Prefecturile din judetele vecine: Satu Mare, Bistrita Nasaud si Salaj au dus la ceea ce se intampla azi si ceea ce este, in fapt, o normalitate.

Cu primarul municipiului Baia Mare, Marinel Rob am discutat, punctual, despre Festivalul Castanelor si despre programul artistic care se va desfasura in cadrul acestei sarbatori atat de importante pentru baimareni. Pana acum, nu am fost niciodata parteneri directi ai municipalitatii, titulatura pe care astazi o avem si de care ne achitam cu profesionalism”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Si primarul interimar al al municipiului Baia Mare, Marinel Rob a aratat ca este pentru prima oara cand Consiliul Judetean se implica in astfel de evenimente de importanta majora, initiativa fiind una laudabila.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Chira

    Frumoasa si rodnica colaborare. Baimarenii pe care vreti sa-i bucurati, vor fi foarte multumiti. Felicitari !

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1