Consiliul Judetean Maramures ar putea aloca bani pentru echipa de baschet BCM Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

consiliul-judetean-maramures-sedintaComisia pentru activitati de turism, tineret si sport din cadrul Consiliului Judetean Maramures s-a intrunit marti, 4 octombrie, pentru a gasi solutii cu privire la finantarea echipei de baschet BCM Baia Mare.

Consilierul judetean Cosmin Drulea a aratat, intr-o postare pe Facebook, ca urmeaza sa fie initiate cateva hotarari astfel incat BCM Baia Mare sa poata primi bani.

„Consiliul Judetean Maramures a sprijinit si va sprijini sportul maramuresean. Comisia pentru activitati de turism, tineret si sport s-a intrunit azi pentru a gasi o formula prin care sa vina in sprijinul clubului Baschet Club Olimpic Baia Mare.

Oricat de mult ne-am dori sa gasim solutii de finantare pentru activitatile sportive din judet, acestea nu pot fi facute decat cu respectarea prevederilor legale si a regulamentelor interne ale institutiei care ofera finantare. Inca din luna august, luna in care am avut primele discutii in cadrul comisiei privind situatia in care se afla BCM Baia Mare, am incercat sa gasim o modalitate legala prin care sa sprijinim activitatea acestui club.

In urma discutiilor de azi am decis ca urmeaza sa initiem si sa cerem plenului spre adoptare cateva hotarari ale Consiliului Judetean Maramures pentru a reusi efectiv sa finantam activitatea BCM Baia Mare din cadrul Ligii Nationale de Baschet Masculin”, a spus Cosmin Drulea.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. profesionist

    Problema este că BCM BM este societate de drept privat, din câte se cunoaște, nu este o societate de drept public. Ori a finanța din banii publici ai județului o societate de drept privat care își poate muta oricând sediul în alt județ, este de discutat. La fel s-a întâmplat cu HCM BM care era club de drept privat: a trebuit să se desființeze, ca să se înființeze acel club de drept public, CSM Minaur… O idee ar fi ca CSM Minaur să își înființeze o secție de baschet, dacă acest lucru (mai) este posibil, secție care să preia pe viitor activitatea BCM-ului. De exemplu… Am zis, n-am dat cu paru’

    Reply
  2. Ionel

    Lucru care cei din conducerea clubului de baschet au solicitat clubui CS Minaur ,dar nici acest lucru nu a fost pe placul conducerii clubului de drept public.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2