Consiliul Judetean Maramures da 10.000 lei pentru o scoala din Baia Mare. Afla motivul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Zilele trecute, consilierii judeteni au aprobat alocarea din rezerva bugetara a sumei de 10.000 lei pentru Scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga” Baia Mare.

Suma urmeaza sa fie folosita pentru realizarea mai multor activitati cu ocazia implinirii a 60 de ani existenta a unitatii de invatamant.

„Art.1. (1) Se aproba participarea Judetului Maramures prin Consiliul Judetean Maramures la realizarea in comun cu Inspectoratul Scolar Judetean Maramures la Proiectului educativ „Scoala Gimnaziala „Nicolae Iorga” Baia Mare, la ceas aniversar – 60 de ani de existenta”, care se va implementa in perioada 2-6 decembrie 2019.

(2) Se aproba finantarea cheltuielilor in limita sumei de 10 mii lei necesare pentru asigurarea participarii la realizarea proiectului educativ prevazut la alin. (1), din fondul de rezerva bugetara constituit la dispozitia Consiliului Judetean Maramures”, se arata in proiectul de hotarare adoptat de alesii judeteni.

Cu aceasta ocazie a fost aprobata si incheierea unui acord de cooperare intre Consiliul Judetean si Inspectoratul Scolar Judetean Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2