Consiliul Județean Maramureș finanțează cu 55 mii lei organizarea evenimentului cultural „Întoarcerea cărților în satul românesc”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În ședința ordinară a Consiliului Județean Maramureș din luna iunie, aleșii județeni au aprobat participarea judeţului Maramureş la realizarea evenimentului cultural „Întoarcerea cărților în satul Românesc”, în parteneriat cu comuna Rozavlea.

În cadrul evenimentului, care va avea loc în luna august se vor organiza colocvii culturale, lansări de carte și momente cultural-artistice. Cheltuielile ocazionate de organizarea acestui eveniment, în sumă de 55 mii lei, vor fi finanțate de către instituția Consiliului Județean Maramureș, se arată într-un comunicat.

În ultimii ani, cartea s-a aflat în atenția Consiliului Județean Maramureș, mărturie stând cele peste 770 mii de volume aflate astăzi în patrimoniul Bibliotecii Județene „Petre Dulfu”, prin intermediul căreia s-au realizat, în mod constant, achiziții de carte, volumele fiind distribuite apoi și în cadrul bibliotecilor rulale din județ.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2