Consiliul Judetean Maramures renunta la un Audi A6

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

audi cjConsiliul Judetean Maramures a predat autoturismul marca Audi A6, pe care l-a avut in folosinta incepand cu anul 2008, Regiei Autonome Aeroportul International Baia Mare, institutie achizitoare.

Intre Consiliul Judetean Maramures si S.C. Regia Autonoma Aeroportul International Baia Mare S.A. s-a incheiat in anul 2008 un contract de comodat privind remiterea cu titlu de folosinta gratuita a autoturismului Audi A6, aflat in proprietatea S.C. Regia Autonoma Aeroportul International Baia Mare S.A. Durata contractului de comodat nr. 7669/29.12.2008 a fost de 12 luni, acesta prelungindu-se prin trei acte aditionale. Conform ultimului act aditional, contractul de comodat ar fi incetat de drept la data de 31.12.2016.

In urma discutiilor purtate la nivelul conducerii executive, privind organizarea si desfasurarea activitatii consiliului judetean, s-a hotarat de comun acord cu S.C. Regia Autonoma Aeroportul International Baia Mare S.A. semnarea actului aditional nr. 4/2016 la contractul de comodat nr. 7669/2008, in vederea rezilierii acestuia, respectiv a actului aditional nr. 3/2013, incepand cu data de 5.07.2016.

Asadar, in data de 6 iulie 2016, autovehiculul marca Audi A6 a fost predat catre S.C. Regia Autonoma Aeroportul International Baia Mare S.A. Totodata, in 7 iulie 2016 au fost restituite catre Consiliul Judetean Maramures sumele reprezentand asigurari si taxe achitate pentru autovehiculul Audi A6 All Road de la data rezilierii contractului de comodat si pana la scadenta acestora.

„Am hotarat alaturi de colegii vicepresedinti din conducerea Consiliului Judetean Maramures, ca trebuie sa intram din nou intr-o perioada a decentei atunci cand vorbim despre cei care ocupa temporar functii de demnitate publica. Nici eu, nici colegii mei nu avem nevoie de privilegii sau de obiecte de lux pentru a ne face treaba asa cum am fost alesi de catre maramureseni.

O masina de lux nu are ce cauta in dotarea unei institutii publice, asa ca am hotarat ca ea trebuie sa se intoarca in inventarul institutiei care a achizitionat-o”, a precizat Gabriel Zetea, presedinte al Consiliului Judetean Maramures.

Text si foto: cjmaramures.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. M.B.

  Asta nu era masina cu care isi plimba F…. secretarele ? Rechizitionarea masinii de la Aeroport si distrugerea cuiburilor de randunele de la Spitalul Judetean sunt cele doua mari realizari cu care se poate lauda.Un mandat la fel de jalnic ca a lui Mircea Man iar daca punem in balanta plecarea celor de la uac cu noua fabrica,la Mediesul Aurit,am putea sa zicem ca il intrece in nerealizari chiar si pe Man.

  Reply
 2. Farfuridi

  Vezi ca se poate ,,mon cher” si administratie decenta.
  dl. Zetea promite….sa vedem daca este si consecvent.
  Deocamdata o bila alba..

  Reply
  1. dorin

   Amu sa speram ca va si realiza ceva.Orice realizare il va face celebru,dupa doua mandate jalnice a celor doi predecesori.Eu daca i-as fi consilier l-as sfatui ca in primele 6 luni sa realizeze pe cele 20 de hectare de la Lapusel primul parc industrial al acestui judet,as sprijinii primăriile harnice sa-si faca cate o livada de 1 ha dupa modelul celor de la Valcea,plus in zone tampon as infiinta hale pentru achizitionarea de fructe si legume,venind in ajutorul micilor producători,mai ales acum când marketurile vor fi obligate sa achizitioneze produse romanesti.Pentru ca acest judet sa se revigoreze la sfarsitul mandatului ar trebui sa mai găsim cel putin 4 parcuri industriale,imprastiate in diverse zone ale judetului.Atunci o sa se vada cine doreste dezvoltarea si localitatile in care primarii aservesc alte interese.Avioanele de la Dumbravita sunt exemplul viu a ce înseamnă pentru o localitate un astfel de investitor.Unde in alta parte mai poti sa dai job-uri pentru sute de absolventi de studii superioare si salarii decente? la Scoala de echitatie sau cooperativa de productie,dupa putul gândirii unora ?

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *