Consiliul Judetean Maramures se pregateste de un nou proces. Vezi cu cine

Consiliul Judetean Maramures se pregateste de un nou proces. Asta dupa ce firma S.C. Kasdum GF S.R.L revendica costuri suplimentare si daune cumulate in baza unui contract de proiectare si executie lucrari aferent proiectului Sistem de Management Integrat al Deseurilor.

Consilierii judeteni trebuiau sa aprobe la sedinta de joi, 11 mai, proiectul de hotarare privind achizitionarea serviciilor juridice de consultanta, de asistenta si de reprezentare a Autoritatii Contractante Judetul Maramures si a Consiliului Judetean Maramures, in litigiul avand ca obiect revendicarea privind costuri suplimentare si daune cumulate, formulata de S.C. Kasdum GF S.R.L in baza Contractului de proiectare si executie lucrari nr. 4988/10.06.2015, aferent proiectului “Sistem de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures” cod SMIS 24129.

Acesta a fost retras insa de pe ordinea de zi, pentru a putea fi pregatit mai bine, urmand a fi supus atentiei alesilor judeteni in urmatoarea sedinta.

“E vorba e o amanare a acestui punct de pe ordinea de zi, pana la sedinta viitoare, pentru a putea fi pregatit mult mai bine. Exista in acest moment foarte multe probleme in implementarea efectiva a Sistemului Integrat de Management al Deseurilor.

Avem nevoie de intariri in ceea ce priveste reprezentarea la cel mai inalt nivel a Consiliului Judetean in potentialele litigii pe care le avem cu diferiti antreprenori. Pana la sedinta viitoare vom avea acest proiect de hotarare intr-o formula si mai buna, speram”, a spus Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Robin Good

    Orice cost suplimentar are si vinovati. Verificati activitatea sefilor/managerilor de proiect. Au tot interesul sa intinda lunile in care sunt platiti in plus.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1