Consiliul Judetean Maramures va participa la aniversarea Zilei Nationale a Romaniei la Madrid

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

stema-romania-drapelLa sedinta ordinara de saptamana trecuta, consilierii judeteni au aprobat un proiect de hotarare privind participarea judetului Maramrues la aniversarea Zilei Nationale a Romaniei in Madrid.

Proiectul a fost adoptat la solicitarea Ambasadei Romaniei de la Madrid, evenimentul urmand a avea loc in perioada 1-2 decembrie.

Din delegatia Maramuresului vor face parte 22 de artisti de la Ansamblul Folcloric National „Transilvania”, cate un consilier judetean din fiecare grup politic, unul sau doi reprezentanti din conducerea executiva, precum si reprezentanta Biroului de Relatii Externe.

„Bugetul estimat al participarii la sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei la Madrid este de aproximativ 30.500 lei (contravaloarea a 6.750 euro) si cuprinde transportul, cazarea, diurne pentru un numar de 8 reprezentanti ai Consiliului Judetean Maramures, care vor participa alaturi de Ansamblul Folcloric National Transilvania, precum si o suma aferenta achizitionarii unor mancaruri traditionale, care vor fi servite publicului larg”, se arata in proiectul de hotarare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Boc

  Era mai bine la Seul sau de ce nu la Cluj,aveau ocazia sa vada si niste parcuri industriale sau cum se traieste intr-un judet in care consilierii judeteni au mai si facut cate ceva pentru cetateni.

  Reply
 2. Coman

  Mai sa fie au bani de excursi si mai primesc si diurna acest flagel rosu de la varful judetului isi bate joc de noi mai bine ar face ceva folositor cu bani sa va fie rusine ////////

  Reply
 3. STEKO

  Jodeeerrrrrrr! :9 Nici n-am stiut ca avem si un ,,birou de relatii externe”!Oare la ce se dedica ,,astia”de-aici?Si cine-i curios sa vada la Madrid 22 de ansamblisti?Oare cum au fost alesi?S-apoi in perioada de dinainte de craciun e fain sa dai un,,paseo”pe ,,gran via”din Madrid,admirind/cumparind maruntisuri pentru acasa.O excursie de care romanii din Spania nu au nevoie.Sau poate,sa reducem putin pretul excursiei,vom duce niste oua cu noi.Si rosii ,,de Spania”…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole