Consiliul Judetean Maramures va participa la mai multe evenimente de promovare turistica in 2017

PNL

Consiliul Judetean Maramures va participa in 2017 la mai multe evenimente nationale si internationale de promovare turistica.

La sedinta ordinara din 28 februarie, consilierii judeteni si-au dat acordul pentru participarea judetului la aceste manifestari.

Vezi mai jos calendarul, conform hotararii adoptate:

 

Nr.PerioadaNume eveniment si loc de desfasurareDescrierea evenimentului
1.IanuarieTargul de Turism – Ferien Messe, Viena, AustriaTargul de turism are o medie de peste 100.000 de vizitatori din care un numar mare de profesionisti in turism si promovare. Este primul eveniment important de turism din Europa.
2.IanuarieTargul de Turism – IMTM, TelAviv, IsraelRomania este partener la acest eveniment si in acest an avem o sansa deosebita de a promova judetul Maramures in cadrul unui eveniment special dedicat acestuia in standul nostru.
3.Februarie

 

Targul de Turism al Romaniei, Bucuresti (editia primavara)Cea mai mare manifestare de promovare turistica din Romania, locul in care demonstrezi ca existi si ca ai o oferta pe piata destinatiilor din tara. Judetul Maramures a participat la toate editiile in perioada 2007-2016.
4.MartieTargul International de Turism ITB Berlin, GermaniaCel mai mare targ de turism din Europa, cu 179.000 vizitatori la editia anterioara. Piata germana de turism este una dintre pietele-tinta ale Maramuresului. Judetul nostru  a mai participat la editiile din 2008, 2009, 2015, 2016 ale acestui targ.
5.Martie

 

Targul international de turism Paris, FrantaSalonul profesionistilor in turism care la editia din 2016 s-a bucurat de promovarea a 160 de destinatii. Desi piata franceza este una dintre pietele principale de turisti interesati de Maramures, judetul Maramures nu a participat pana acum la niciun targ de turism din Franta.
6.AprilieFiera Internazionale del Turismo  Milano, Italia –Cel mai important targ de turism din Italia, cu peste 60.000 de vizitatori din domeniul turismului in 2016. Se desfasoara din anul 1980.
7.NoiembrieWorld Travel Market, Londra, Marea BritanieCel mai important targ de turism din Marea Britanie, cu peste 50.000 de vizitatori la editia din 2016.
8.Noiembrie

 

Targul de Turism al Romaniei la Bucuresti (editia toamna)Cel mai bun prilej pentru promovarea pe piata autohtona a ofertei turistice hibernale  a Maramuresului si in special a evenimentelor organizate cu prilejul sarbatorilor de iarna. Editia din noiembrie 2016 a reunit 280 de expozanti, printre care si judetul Maramures.
9.Anul 2017Evenimente de promovare la nivel local/regional/national/international a judetuluiAvand in vedere noua perioada de finantare 2014-2020, sunt generate o serie intreaga de evenimente importante la care implicarea ]n organizare si participarea judetului Maramures este oportuna, fiind un prilej bun de promovare; in acest sens este necesara editarea de materiale promotionale (brosuri, harti, pliante), actualizare informatii pagina web si retele de socializare si aplicatie.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1