Consiliul Judetean Maramures va sarbatori Ziua Nationala a Romaniei si in Marea Britanie. Vezi programul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Judetean Maramures va marca anul acesta Ziua Nationala a Romaniei si in Marea Britanie, printr-o serie de evenimente la care vor lua parte, printre altii, Ansamblul Folcloric National Transilvania, Florentina si Petre Giurgi, Dumitru Dobrican, Florin Gherman, Anamaria Gherghel si alti artisti maramureseni.

Vezi mai jos programul, conform informatiilor postate pe pagina de Facebook a Consiliului Judetean:

– 1 decembrie, ora 12:00: Arborarea Drapelului National al Romaniei la Brent Civic Centre. Vom intona Imnul National si vom face o Hora a Unirii impreuna cu oficialitatile londoneze si cele din Romania. (adresa: Engineers Way, Wembley HA9 0FJ)

– 2 decembrie: Intalnire cu romanii din Marea Britanie incepand cu ora 13:00, la Sudbury Primary School, in Londra. Vom avea parte de momente artistice sustinute de Ansamblul Folcloric National Transilvania, Florentina si Petre Giurgi, Dumitru Dobrican, Florin Gherman, Anamaria Gherghel, trupa de copii Aleni Dance, trupa de copii de la scoala romaneasca AlexZ si un recital sustinut de Grupul „Suflet de Copil” de la Paraclisul Episcopal Borehamwood. Bineinteles, bucatele traditionale din Maramures nu vor lipsi! (adresa: Watford Rd, Wembley HA0 3EY)

Eveniment organizat de Consiliul Judetean Maramures in colaborare cu organizatia Romanian Women in UK, cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

2 Comments

    1. Flore

      da da.In loc sa mearga Zetea si Dancus la periferia Clujului sa vada ca pentru aia renteaza sa faca Parcuri Industriale chiar si acum cand nu se da muncitorul clujean jos din pat sub 2 500 net ca sa lucreze in vreo fabrica,ei prafuiesc bani pentru ziua nationala in Anglia,taman in statul care iese la anul din UE.Foarte tare.Or fi aniversand si Aeroportul,Depozitul Ecologic de la Farcasa unde pamantul se surpa deoarece idiotii nu au facut un studiu Geo pentru teren ( asta in timp fraierii,pe persoana fizica,chiar si pentru constructia unui gard li se cere studiu Geo),precum si celalalte nerealizari ale administratiei judetene.Aia care de fapt au avut tupeu si nesimtite sa-si mai dea si plachete pentru 25 de ani de neputinta.

      Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole