Consiliul Judetean Maramures va sustine organizarea celei de-a doua editii a taberei internationale de handbal

Reclame home 1
Reclame home 1

In cursul zilei de luni, 10 iulie 2017, presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea a avut o intalnire cu Valentin Ghionea, organizatorul primei tabere internationale de handbal, in vederea unei viitoare colaborari in ceea ce priveste organizarea celei de-a II-a editii a Ghionea Valentin’s International Handball Camp.

Evenimentul s-a desfasurat in Baia Mare, in perioada 3-9 iulie 2017 si a atras un numar de 85 de baieti din toata tara, cu varsta cuprinsa intre 10 si 18 ani. Tinerii au avut parte de o saptamana de antrenamente, dar si diverse activitati de relaxare, alaturi de mari personalitati ale handbalului international.

Nume mari ca Nikola Eklemovic, Kamil Syprzak si Rares Fortuneanu au antrenat juniorii, dar au impartasit si anumite experiente din cariera sportiva. Acestora li s-au alaturat si jucatorii romani: Sadoveac Marius, Irimus Adrian, Pop Razvan, Dan Racotea, Csepreghi Alexandru si Huta Mihai, dar si antrenorii Adi Petrea si Petru Pop.

„Dorim sa aratam copiilor un altfel de handbal, unul care se joaca la nivel inalt si pe care nu toate cluburile din Romania au posibilitatea sa il arate. Am dorit sa asiguram cele mai bune conditii pentru acesti copii, deoarece trebuie sa vada si ei cum fac unele echipe de nivel inalt sa ajunga la performanta.

Ne bucuram ca acest eveniment s-a intamplat in Baia Mare, unde lumea a fost extrem de primitoare. Ne pregatim pentru organizarea urmatoarei editii in care speram sa primim si sprijinul Consiliului Judetean Maramures. Ne dorim ca la anul organizarea sa fie mult mai ampla, deoarece stim ca intotdeauna este loc de mai bine”, a precizat Valentin Ghionea, jucator al Echipei Nationale de Handbal, initiatorul proiectului.

Gabriel Zetea, presedintele Consiliului Judetean Maramures, s-a aratat deschis in ceea ce priveste sustinerea acestor tipuri de activitati sportive menite sa deschida apetitul tinerilor pentru sport.

„Succesul de care s-a bucurat prima tabara internationala de handbal ne obliga, pentru anul viitor, la sustinerea publica a unei a II-a editii. Personalitati ca Valentin Ghionea si Nikola Eklemovic, oameni care au contribuit decisiv la promovarea handbalului baimarean in ultimii 2 ani, sunt garantii ale succesului. O sa prezint in lunile viitoare un proiect pentru sustinerea unui parteneriat privind finantarea in anii urmatori a unor evenimente similare, pentru a oferi copiilor nostri sansa de a lucra cu un model adevarat, sportivi de succes international. Handbalul baimarean are nevoie de continuitate, dar si de o constructie, incepand de la baza, de la copii si juniori”, a apreciat Gabriel Zetea.

Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole