Consiliul Județean Maramureș vrea să facă pistă de biciclete pe 10 kilometri. Află localitățile vizate

Consiliul Județean Maramureș solicită ofertă preț și estimarea duratei de timp în vederea realizării serviciilor de proiectare pentru: Elaborare Documentație tehnico-economică SF (inclusiv avize și acorduri) pentru “Piste de biciclete”, care ar urma să se întindă de la Satu Nou de Jou până la Remetea Chioarului.

”Consiliul Județean Maramureș achiziționează Servicii de proiectare pentru elaborarea documentaţiilor tehnico-economice la faza: Studiu de fezabilitate și Documentaţia tehnică pentru obiectivul de investiții “Piste de biciclete”. Obiectivul de investiții constă în proiectarea unei piste de biciclete, cu un singur sens care se va întinde pe teritorul UAT-urilor Satu Nou de Jos – Cătălina (pe dig) – Săcălășeni – Remetea Chioarului, având o distanță estimată de cca. 10 km.

  • Pe distanța Satu Nou de Jos – Cătălina este necesar de stiudiat un culuar de expropiere.
  • Digul din Cătălina este partial cadastrat aparținând de UAT Coaș, restul trebuie cadastrat pe teritoriul UAT-urilor Coltău, Săcălășeni și Remetea Chioarului.
  • Documentația tehnică elaborată pentru reabilitarea drumului județean 182B, contract de proiectare și execuție care va intra în procedura de achiziție publică în acest an, prevede piste de biciclete pe ambele sensuri.

Având în vedere H.G. nr. 907/2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice, cu modificările şi completările ulterioare, vă solicităm oferta de preţ pentru servicii de proiectare – Studiu de fezabilitate și Documentaţia tehnică pentru obiectivul de investiții ,,Piste de biciclete”care să cuprindă:

  • Scenariul/Opţiunea tehnico-economic(ă) optim(ă), recomandat(ă): soluţia tehnică, principalii indicatori tehnico-economici aferenţi obiectivului de investiţii, acorduri şi studii specifice, după caz, în funcţie de specificul obiectivului de investiţii, strategia de implementare, exploatare/operare şi de întreţinere a investiţiei;
  • elaborarea temei de proiectare;
  • documentaţiile tehnico-economice conform art. 9, secţiunea 4 și anexa nr. 5 din Hotărârea nr. 907 din 29 noiembrie 2016 privind etapele de elaborare şi conţinutul-cadru al documentaţiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/ proiectelor de investiţii finanţate din fonduri publice;
  • studiul topografic vizat Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară;
  • toate studiile de teren necesare (studii geotehnice, hidrogeologice, topografice, de trafic, de identificare a reţelelor în zona drumului, de coexistență cu rețele electrice, expertize proprii, etc.);
  • orice alte studii pe care Prestatorul le consideră necesare pentru realizarea obiectivului de investiție;
  • întocmirea documentaţiilor specifice necesare pentru obţinerea certificatului de urbanism, a avizelor şi acordurilor legale solicitate;
  • obţinerea avizelor şi acordurilor legale solicitate prin certificatului de urbanism;
  • analizele cost – beneficiu și devizele generale și pe obiect pentru fiecare drum pentru cicliști în parte
  • estimarea duratei de prestare a serviciilor;

Toate taxele/ tarifele sau costurile echivalente obținerii avizelor, acordurilor, inclusiv a studiilor de specialitate vor fi achitate de către Prestator și valoarea lor va fi inclusă în ofertă”, se arată în anunțul Consiliului Județean.

Termenul limită de depunere a ofertei este de 31 decembrie 2022.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu