Consiliul Judetean nu renunta la centrul de echitatie de la Recea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

cal echitatieConsiliul Judetean nu renunta la ideea construirii unui centru de echitatie in zona Recea, idee care a aparut pe vremea cand la carma judetului se afla Zamfir Ciceu. Recent, Consiliul Judetean Maramures a publicat anunţul initiatorului P.U.Z. cu privire la intentia de elaborare a P.U.Z. “Centru de echitatie in Comuna Recea, Judetul Maramures”.

Mai exact, administratia judeteana anunta publicul interesat asupra intentiei de elaborare a Planului urbanistic zonal pentru obiectivul “Centru de echitatie in Comuna Recea”, pe amplasamentul din Comuna Recea, D.J. 184A, nr. cadastral 50938 cu suprafata de 56502 mp, intre localitatile Ariesu de Padure (Comuna Satulung) si Coltau (Comuna Coltau).

Pentru cei care au uitat, trebuie spus ca pe locul unde ar urma sa rasara acest centru pentru iubitorii de cai initial s-a dorit amplasarea depozitului ecologic care actualmente este la Farcasa.

Ziarmm.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. morosan

  O prostie,pentru care Zetea si partidul lui ar trebui taxat.Nu avem industrie viabila si locuri de munca,sa nu mai vorbim ca lipsa unei concurente reale si serioase pe piata muncii,ne tine judetul cu salariile cele mai mici din tara.De la Ciceu nu aveai mari asteptari deoarece habar nu avea de industrie iar din cate stiu pe vremea cat era angajat la Maralact,fabrica de lapte a dat faliment,actionarii au ramas cu buzele umflate si fabrica a fost cumparata de samsari care au urmarit speculatii imobiliare,dar asta nu înainte de a-i lasa pe sute de fermieri cu laptele neplatit de luni de zile.Dar sa continui cu acest vis pe care îl avea doar Soarecu’ si Ciceu,mi se pare o prostie.Macar Soarecu e crescator si iubitor de cai,iar parerea mea e ca pentru o astfel de investitie nu e destul doar sa-ti placa calareala.Astia probabil nici nu-si dau seama cat costa un cal pur sange sau pe modelul psd o sa ne multumim cu niste martoage.Daca careva dintre astia ar fi urmarit vreodata vreo emisiune cu vreun crescator privat si posesor al unei astfel de afaceri,in loc sa viziteze Corea de Sud sau Spania,si-ar fi dat seama cu ce se mananca o astfel de afacere,iar din cate stim si Ciceu o data la 3 luni tot facea cate un studiu de fezabilitate.Centrul de echitatie administrat de consiliul judetean mi-l închipui la fel de performant si profesionist ca si serviciul de paza pe care îl pastoresc.

  Reply
 2. attila

  Ne place sa-l criticam pe cake pentru prostiile facute dar nu vedem ca si astia adopta modelul cakist.Baimarenii faceau si fac naveta in satele din zona pentru salariul minim si el baga milioane in handbaliste ( asta va baga in cai,antrenori,hrana animale,intretinere,etc),ii placea sa fie mankey fanky la sarbatori ( mama,si astora le place),astfel incat ce poti sa-i spui unui baimarean care nu-si gaseste rostul,jobul in zona si vrea sa plece ( in general fara întors) in strainatate : Stai, nu pleca,ca face zetea centru de echitatie! p.s. Era clar ca va scapa cumva de acel teren,pentru ca sa nu-i reproseze lumea ca nu a facut primul parc industrial iar de acum va gasi scuza ca ar face dar nu are teren,pe urma pana la sfarsitul mandatului va cauta teren pentru parcul industrial.Indrazneste sa crezi in …Maramures.Foarte tare.

  Reply
 3. fabian

  E vina noastra ca am crezut povestile actualei conduceri a CJ MM.Ce sa mai astepti de la ceilalti daca sefu e paralel cu realitatile acestui judet.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2