Consiliul Judetean prelungeste cu 12 luni perioada de angajare din creditul bancar

Consilierii judeteni au aprobat miercuri, 4 octombrie, prelungirea cu 12 luni a perioadei de angajare (de tragere) a sumelor din creditul contractat prin Hotararea nr. 164/30 octombrie 2013 privind incheierea Contractului de credit de investitii, a Contractului de ipoteca asupra creantelor rezultate din veniturile bugetare ale autoritatii administratiei publice locale precum si a Contractului de ipoteca mobiliara intre CEC Bank SA si Judetul Maramures.

Prelungirea a fost aprobata in contextul derularii in bune conditii a proiectului privind Sistemul de management integrat al deseurilor.

“Directia de Dezolvare si Implementare Proiecte prin Referatul nr. 2518/03.10.2017, pentru a asigura derularea in bune conditii a lucrarilor la obiectivul Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Maramures, solicita prelunigrea cu 12 luni a perioadei de angajare (tragere) a sumelor din creditul contractat (…)”, se arata in raportul care a stat la baza proiectului de hotarare.

Pana in acest moment s-au efectuat trageri in valoare de 54.332,07 mii lei, iar suma neutilizata din credit este de 61.667,93 mii lei.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1