Consiliul Judetean, primele demersuri pentru modernizarea Casei Tineretului din Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

In urma cu cateva zile, Consiliul Judetean Maramures a publicat pe site-ul oficial un anunt catre operatorii economici interesati cu privire la modernizarea Casei Tineretului din Baia Mare.

Mai precis, CJ vrea sa contracteze servicii de elaborare a trei documentatii tehnico-economice individuale pentru modernizarea respectivului obiectiv.

Vezi mai jos anuntul:

Catre toti operatorii economici interesati 

Consiliul Judetean Maramures doreste incheierea unor contracte de servicii, conform reglementarilor in vigoare referitoare la achizitiile publice, pentru servicii de elaborare a trei documentatii tehnico-economice individuale, necesare obiectivului de investitie „Modernizare Casa Tineretului Baia Mare”, imobil localizat in municipiul Baia Mare, judetul Maramures, bulevardul Unirii nr. 13, dupa cum urmeaza:

 1. Documentatie tehnico-economica pentru reabilitare si modernizare imobil Casa Tineretului Baia Mare, corp A.
 2. Documentatie tehnico-economica pentru reabilitare si modernizare imobil Casa Tineretului aia Mare, corp B.
 3. Documentatie tehnico-economica pentru reabilitare si modernizare teren amenajat aferent Casei Tineretului Baia Mare (alei, scari, platforme pietonale si carosabile, parcare, spatii verzi).

Fiecare dintre cele 3 documentatiile tehnico-economice care se doresc a fi elaborate vor indeplini cerintele cadru prevazute in Hotararea nr. 907/2016 privind etapele de elaborare si continutul-cadru al documentatiilor tehnico-economice aferente obiectivelor/proiectelor de investitii finantate din fonduri publice, si vor cuprinde:

 • documentatia de avizare a lucrarilor de interventii inclusiv:
  • Relevee: constructie si instalatii;
  • Expertiza Tehnica privind rezistenta si stabilitatea cladirii;
  • Audit Energetic;
  • Studiu Geotehnic;
  • Studiu topografic, vizat de catre Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara;
  • Scenariu de securitate la incendiu
  • Documentatii avize/acorduri necesare.
 • proiect pentru autorizarea executarii lucrarilor la cele 3 obiective de investitie aferente Casei Tineretului Baia Mare.

Cele trei obiective distincte pentru care se doreste realizarea de documentatii tehnice au urmatoarele caracteristici:

 • Corp A Casa Tineretului Baia Mare cu suprafata construita de 937 mp si o suprafata construita desfasurata de aproximativ 3.000 mp;
 • Corp B Casa Tineretului Baia Mare cu suprafata construita de 1.170 mp si o suprafata construita desfasurata de aproximativ 4.000 mp;
 • teren amenajat aferent Casei Tineretului Baia Mare cu o suprafata totala de 5.378 mp.

In conformitate cu prevederile legale in vigoare in domeniul achizitiilor publice, in vederea stabilirii unor valori estimate pentru achizitionarea serviciilor de elaborare a documentatiilor tehnico-economice necesare pentru cele 3 obiective individualizate din cadrul imobilului Casa Tineretului Baia Mare, este necesara consultarea pietei de profil pentru obtinerea unor oferte de pret curente si valabile la momentul initierii unei proceduri de achizitie publica.

Prin urmare va invitam sa ne comunicati oferte de pret (lei, cu/fara T.V.A.) pentru serviciile de realizare a documentatiilor tehnice aferente celor 3 obiective de investitii mai sus mentionate. Ne veti putea transmite oferte de pret pentru una sau mai multe dintre cele 3 documentatiile ce se doresc a fi achizitionate in viitorul apropiat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *