Consiliul Judetean va asigura fondurile necesare pentru pregatirea spatiilor de carantinare din Maramures

PNL

Seful administratiei judetene a asigurat astazi reprezentantii CJSU ca institutia judeteana va aloca fondurile necesare pentru spatiile de carantinare pregatite in cazul in care situatia o va cere. Astfel, Consiliul Judetean Maramures va acorda, din bugetul propriu al institutiei, sumele necesare pentru serviciile de utilitate publica, curatenie si materiale dezinfectate necesare in astfel de cazuri.

Asigurarile au fost date in cadrul sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures reunit pentru a discuta masurile care se impun in situatia in care noul coronavirus (COVID-19) ar uma sa fie identificat si la cetateni care domiciliaza in Maramures, chiar daca la nivelul judetului nu a fost raportata nicio imbolnavire, deocamdata.

Seful administratiei judetene, in calitate de vicepresedinte al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta a participat la aceasta intalnire, asigurand reprezentantii CJSU ca institutia judeteana va acorda banii necesari atat pentru spatiile de carantinare pregatite, cat si pentru serviciile de utilitate publica, curatenie si materiale dezinfectate. Sumele necesare se vor acorda din bugetul judetului.

”Facem un apel la calm, asigurand maramuresenii de faptul ca judetul este pregatit sa gestioneze orice situatie referitoare la posibilitatea aparitiei unor cazuri de imbolnavire cu coronavirus, atat prin masurile stabilite in cadrul Comitetului pentru Situatii de Urgenta, cat si prin cele luate la nivelul unitatilor spitalicesti din subordinea Consiliului Judetean Maramures, respectiv Spitalul Judetean Dr. Constantin Opris si Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie. Totodata, vom asigura toate fondurile necesare solicitate de CJSU Maramures, pentru ca spatiile de carantinare din judet sa aiba cele mai bune conditii de cazare si tratament. Maramuresenii trebuie sa stie ca suntem pregatiti sa facem fata oricarei situatii”, a conchis seful CJ Maramures.

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1