Consiliul Județean vrea să înființeze Societatea Comercială “Parcuri Industriale Maramureș S.A.”

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Consiliul Județean intenționează să înființeze Societatea Comercială “Parcuri Industriale Maramureș S.A.”.

Iar până acolo nu mai e mult, dat fiind faptul că în ședința ordinară din 27 ianuarie, pe ordinea de zi se va afla și un proiect de hotărâre în acest sens.

”Proiect de hotărâre privind înființarea Societății Comerciale Parcuri Industriale Maramureș S.A.”, este titlul proiectului cu pricina.

Practic, noua societate ar urma să gestioneze viitoarele parcuri industriale din județ, pe care CJ vrea să le construiască.

Ca de obicei, soarta proiectului depinde de votul consilieri județeni.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

3 Comments

 1. mo

  Asadar n-o sa avem parcuri industriale, insa o sa avem o societate comerciala cu tot aparatul de conducere platibil la zi care nu va avea obiect de activitate… buna manevra pentru a mai sorbi din banii publici..

  Reply
 2. Guard Dogs

  No , ashe Da !!! … Miscati-va iutuc , 4 ani trec repejor … Concluzia … ,, Ca sa reusesti , gaseste-ti un drum si tine-te de el ,, = Andrew Carnegie =

  Reply
 3. dan

  Parcurile industriale nu e mai eficient sa fie private?
  Un investitor care face un parc industrial il gestioneaza mai bine decit o entitate publica in care se schimba aleatoriu sau voit decidentii (administratorii).
  Se poate constata ca investitiile private sint mai eficiente decit cele gestionate de entitati publice, in care azi e unul, maine e altul la decizie.
  Azi e Ionel Bogdan, maine e Georgel Popescu si conditiile de colaborare se schimba. Un investitor sau chirias are nevoie de stabilitate, atita timp cit rezista in piata.
  De ce nu se cauta concesionarea terenurilor disponibile fara a trece prin CJ ca administrare? Se mai deschide un serviciu public? Alti functionari care se plictisesc la serviciu?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *