Consiliul Judetean vrea sa reabiliteze Casa Tineretului din Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

Consiliul Judetean Maramures doreste sa reabiliteze Casa Tineretului din Baia Mare prin Programul Operational Regional 2014 – 2020, se arata intr-un anunt postat pe site-ul institutiei.

In acest sens, Consiliul Judetean demareaza primele proceduri legate de subiect si anume o cercetare de piata in vederea stabilirii unei valori estimate totale fara TVA pentru viitoarea procedura de achizitie publica pentru elaborare D.A.L.I. si intocmirea cererii de finantare pentru obiectivul “Reabilitare Casa Tineretului”.

Investitia consta in lucrari de interventii pentru reabilitarea si modernizarea cladiriilor componente (corp A si corp B) si vor viza atat finisajele si amenajarile cat si instalatii tehnice existente, scopul fiind acela de aducere a cladiriilor la parametrii optimi de functionare. Cladirile isi vor pastra functiunile.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

4 Comments

 1. alex

  Aceasta cladire ar trebui sa fie dat in folosinta,chiar si cu titlu gratuit unor firme de IT dispuse sa vina in oras si sa creeze cateva sute de locuri de munca pentru oras,un fel de punct de lucru pentru Cluj,daca tot nu suntem in stare sa facem noi ceva de capul nostru.Ce se mai aude de primul parc industrial?

  Reply
 2. Claudia

  Pai RDS-ul ar fi cazul sa-si faca sedii si depozite in privat,nu sa stea in spatiul unei administratii de stat.Casa Tineretului ar trebui sa creeze oportunitati pentru tineri,cat mai multi tineri,someri ssi fara perspectiva in zona.

  Reply
 3. banhidi

  “Cladirile isi vor pastra functiunile”.. 🙂 Care functiuni?? 🙂 🙂 Spatii de inchiriat???

  Reply
 4. D.C

  Da da.Sunt ca si cake priceputi in imobiliare ( cladiri ),ca doar nu or fi in terenuri (parcuri industriale)?Pe langa primul turist va fi si primul agent imobiliar,in disperarea lui Nacu si a…Zoiei,desigur.Uite cum cu bani din administratie se asigura conditii mai bune mediului privat sau cu alte cuvinte sa tot ai asa un proprietar care nu-ti mareste chiria dar baga un purcoi de bani ca tu sa-ti maresti clientela.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *