Consiliul Local Baia Mare a aprobat incheierea contractului de credit in valoare de 76 milioane lei cu CEC Bank

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vinerea trecuta, consilierii locali baimareni au aprobat, intr-o sedinta de indata, un proiect de hotarare ce vizeaza incheierea contractului de credit de investitii in valoare de 76 milioane lei cu CEC Bank.

„Se aproba incheierea Contractului de credit de investitii in valoarea de 76.000.000 lei, a Contractului de ipoteca asupra creantelor rezultate din veniturile proprii ale autoritatii  administratiei publice locale si a Contractului de ipoteca mobiliara, intre CEC Bank S.A. si Municipiul Baia Mare, conform Anexelor nr. 1, 2 si 3 care fac parte integranta din prezenta hotarare”, se arata in art. 1 al proiectului de hotarare adoptat.

La art. 2 se mai precizeaza ca „se aproba garantarea de catre Municipiul Baia Mare a creditului in valoare de 76.000.000 lei cu ipoteca asupra veniturilor proprii si ipoteca asupra conturilor curente deschise la CEC Bank SA”.

De asemenea, prin aceasta hotarare a fost mandatat primarul orasului sa semneze contractul de credit de investitii, contractul de ipoteca asupra creantelor rezultate din veniturile proprii ale autoritatii administratiei publice locale si contractul de ipoteca mobiliara cu CEC Bank S.A.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2