Consiliul Local Baia Mare aloca 200.000 lei pentru un concert de Ziua Femeii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii locali baimareni au aprobat in sedinta ordinara de miercuri, 21 februarie, un proiect privind organizarea evenimentului cultural „Concert dedicat Zilei Femeii”, in data de 9 Martie 2018.

Totodata, de la bugetul local s-a alocat suma de 200.000 lei pentru acest eveniment, potrivit documentului adoptat.

Au votat pentru aprobarea proiectului 13 consilieri locali, in timp ce alti sapte s-au abtinut.

Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari se incredinteaza Directia Comunicare, Cultura, Sport, Tineret – Serviciul Finantari Locale, se mai arata in proiect.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

 1. vera

  Acesti consilieri nu stiu pe ce lume traiasc,lumea o duce greu si cand tie greu si nu ai cele necesare iti dramuiesti toti banuti.Avem centre de copii ,avem azile unde ar fi nevoie de multe lucruri, de paturi,de plapume,de saltele ,de conditii decente ,iar voi cu nerusinare cheltuiti banul contribuabilului aiurea.Inca nu ati platit ce ati dat mancare gratis oamenilor de 1 decembrie si voi va ganditi la spectacole.
  Banii trebuie folositi cu prioritate pentru nevoile celor ce vo dat votul.Acuma inteleg de ce voi ati mers sa lucrati la stat ca acolo faceti ce vreti voi cu banii nostrii,voi nu aveti habar sa faceti totul ca oamenii normali ,voi nu traiti in viata reala ,voi nu aveti ce cauta in aceste posturi,ar trebui la privat daca santeti asa destepti si harnici. V a ganditi numai la binele vostru.Daca am face un calcul cat da primaria pe spectacole si pe lucruri inutile intr-un an si am face o socoteala ar iesi o suma foarte mare,suma cu care ar putea cumpara chiar si locuinte pt tineri cu copii ,pt. cei harnici care muncesc nu pt. cei cu ajutor social pe viata de la primarie.O problema mare aveti voi ca nu stiti pe ce cheltuiesc oamenii normali banii,voi ati ajuns acolo cu pileca nu ati fost in stare voi singuri sa va descurcati ,sa va faceti afaceri si sa prosperati prin puterea voastra.Santeti penibili baietasilor.Cei capabili pleaca in lumea larga

  Reply
 2. george

  Fiecare barbat care are o femeie iubita cauta sa ii ofere acesteia un moment placut intr-o ambianta intima. Nu o va duce in fata unei scene in oricare piata sa o tina de mina pina la vibratia suprema. Ziua femeii nu se sarbatoreste in piata publica, ci in intimitatea unui local, a casei, a unei incinte in care femeia primeste o floare si o dovada de iubire. Restul se poate exprima prin mesaje in presa, la televiziuni, etc. Poate, daca CC a invatat de la Nechita Stanescu care si-a „tocat ” premiul Herder, sa cumpere 2000 de fire de garoafe pe care sa le daruiasca dezinvolt (prin echipa lui „perian”) femeilor de pe strada.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2