Consiliul Local Baia Mare a aprobat sumele pentru cultura, tineret si sport

Reclame home 1
Reclame home 1

Consilierii locali baimareni au votat  marti, 12 martie, in unanimitate, proiectul de hotarare privind aprobarea Programului anual al finantarilor nerambursabile de la bugetul local al Municipiului Baia Mare, pentru activitati nonprofit de interes general in domeniile cultura, tineret si sport, aferent anului 2018 si a obiectivelor specifice pentru domeniile cultura si tineret, pentru anul 2018.

Astfel, cei mai multi bani au fost alocati pentru Sport – 1,2 milioane lei, in timp ce pentru Cultura si Sport s-au alocat cate 300.000 lei pentru fiecare domeniu.

Conform proiectului, Municipiul Baia Mare va organiza in anul 2018, una sau mai multe sesiuni de selectie a proiectelor depuse pe domeniile cultura, sport si tineret.

De asemenea, programele/proiectele/actiunile culturale depuse spre finantare nerambursabila de la bugetul local in baza Legii nr. 350/2005, pentru anul 2018, trebuie sa se incadreze prioritar in obiectivul specific: „Centenarul Marii Uniri” si secundar in cel putin unul dintre obiectivele generale mentionate in Ghidul Solicitantilor in domeniul cultural.

„Programele/proiectele de/pentru tineret depuse spre finantare nerambursabila de la bugetul local in baza Legii nr. 350/2005, pentru anul 2018, trebuie sa se incadreze prioritar in obiectivul specific: Baia Mare – Capitala Tineretului din Romania 2 mai 2018- 1 mai 2019 si secundar in cel putin unul dintre obiectivele generale mentionate in Ghidul Solicitantilor in domeniul tineret”, se mai precizeaza in proiectul adoptat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole