CONSILIUL LOCAL BAIA MARE – Au votat un proiect în care nici ei nu cred

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Au votat un proiect în care nici ei nu cred că se va face vreodată. Au votat dublarea sumei pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru realizarea variantei de ocolire a Băii Mari. De la 300.000 la 600.000 euro. Proiectul a născut discuții în cadrul ședinței de Consiliu Local de ieri.

Mai mulți consilieri locali au atras atenția că acest proiect trebuie realizat, nu doar făcute studii de fezabilitate care apoi zac prin sertare ani de zile, deși au costat o grămadă de bani. Mai mult, s-a atras atenția asupra faptului că Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere nu și-a asumat acest proiect, ci doar a acordat un aviz musai de obținut dacă se dorește a se trece la următorul pas în realizarea proiectului. În cele din urmă proiectul a trecut.

Vă reamintim că varianta de ocolire Baia Mare a fost introdusă în cadrul Modelului Național de Transport ca drum transregio, cu câte o bandă pe sens și cu o viteză maximă de 90 km/h. Consilierii locali prezenți au aflat că rezultatele modelării pentru acest sector de drum, indică o medie zilnică anuală a traficului de 11495.37 (pentru toate tipurile de vehicule, atât de marfă, cât și de pasageri) pentru întreg sectorul și punctual valori maxime ale mediei zilnice anuale de 13960.11.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole