Consiliul Local Baia Mare demareaza procedurile de expropriere pentru sediul REMIN si hotelul Maramures

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Consilierii locali baimareni au adoptat miercuri, 28 noiembrie, un proiect de hotarare privind demararea procedurilor de expropriere pentru sediul REMIN Baia Mare si hotelul Maramures, aflat in proprietatea companiei miniere.

“Se aproba demararea procedurilor de expropriere pentru cauza de utilitate publica, a imobilelor, Sediu administrativ si anex cu terenul aferent, situat in Baia Mare, P-ta Revolutiei, nr. 1, proprietatea C.N.M.P.N. REMIN SA si a imobilului identificat sub denumirea Complex Hotelier Maramures cu terenul aferent, situat in Baia Mare, str. Gheorghe Sincai, nr. 37A, proprietatea C.N.M.P.N. REMIN SA, in vederea realizarii lucrarilor de amenajare a unui centru administrativ”, se arata in articolul 1 al proiectului.

Tot din proiectul de hotarare mai aflam ca se aproba “contractarea realizarii documentatiei tehnice dosar pentru cercetarea prealabila pentru declararea utilitatii publice a lucrarii, in conformitate cu prevederile Legii nr.33/1994 si a anexei nr.1 la H.G. nr.583/1994”, dar si “alocarea din bugetul local a sumelor necesare realizarii documentatiei identificate la art.2, al prezentei”.

Totodata, dupa intocmirea dosarului pentru cercetare prealabila Municipiul Baia Mare in calitate de initiator al lucrarii, va inainta documentatia dosar pentru cercetarea prealabila, secretariatului Comisiei care functioneaza in cadrul Consiliului Judetean Maramures in vederea derularii procedurilor conform prevederilor Legii nr.33/1994 si a Regulamentului aprobat prin H.G. nr.583/1994, se maiarata in documentul adoptat.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1