Consiliul Local Baia Mare: Lista locuintelor sociale pentru care s-a aprobat prelungirea contractelor de inchiriere

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In sedinta ordinara din 27 februarie, consilierii locali baimareni au aprobat prelungirea contractelor de inchiriere pentru locuintele sociale aflate in proprietatea Municipiului Baia Mare si administrarea DAS.

Astfel, s-a aprobat prelungirea contractelor de inchiriere pe o perioada de 4 luni calendaristice, incepand cu data de 01.04.2020 pana la data de 31.07.2020, pentru locuintele sociale din urmatoarele blocuri:

– str. Luminisului nr. 13 cu 122 apartamente,
– str. Luminisului nr. 13A cu 122 apartamente,
– str. Horea nr. 46A cu 119 apartamente

De asemenea s-a aprobat prelungirea contractelor de inchiriere pe o perioada de 6 luni calendaristice, incepand cu data de 01.04.2020 pana la data de 30.09.2020, pentru locuintele sociale din urmatorul bloc:

– str. Granicerilor nr. 116 cu 96 apartamente,

Contractele se vor incheia numai pentru chiriasii care sunt la zi cu plata chiriei si a taxelor comunale.

„Art. 8 Chiriasii care inregistreaza restante la plata chiriei si a taxelor comunale vor fi actionati in judecata prin grija Serviciului Juridic Resurse Umane din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, in vederea recuperarii debitelor si a evacuarii acestora din locuinte.

Art. 9 Se imputerniceste Directorul General al Directiei de Asistenta Sociala cu semnarea si monitorizarea contractelor de inchiriere.

Art. 10 Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari se incredinteaza Directia de Asistenta Sociala”, se mai precizeaza in proiectul de hotarare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2