Consiliul Local Baia Mare: Lista locuintelor sociale pentru care s-a aprobat prelungirea contractelor de inchiriere

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

In sedinta ordinara din 27 februarie, consilierii locali baimareni au aprobat prelungirea contractelor de inchiriere pentru locuintele sociale aflate in proprietatea Municipiului Baia Mare si administrarea DAS.

Astfel, s-a aprobat prelungirea contractelor de inchiriere pe o perioada de 4 luni calendaristice, incepand cu data de 01.04.2020 pana la data de 31.07.2020, pentru locuintele sociale din urmatoarele blocuri:

– str. Luminisului nr. 13 cu 122 apartamente,
– str. Luminisului nr. 13A cu 122 apartamente,
– str. Horea nr. 46A cu 119 apartamente

De asemenea s-a aprobat prelungirea contractelor de inchiriere pe o perioada de 6 luni calendaristice, incepand cu data de 01.04.2020 pana la data de 30.09.2020, pentru locuintele sociale din urmatorul bloc:

– str. Granicerilor nr. 116 cu 96 apartamente,

Contractele se vor incheia numai pentru chiriasii care sunt la zi cu plata chiriei si a taxelor comunale.

“Art. 8 Chiriasii care inregistreaza restante la plata chiriei si a taxelor comunale vor fi actionati in judecata prin grija Serviciului Juridic Resurse Umane din cadrul Directiei de Asistenta Sociala, in vederea recuperarii debitelor si a evacuarii acestora din locuinte.

Art. 9 Se imputerniceste Directorul General al Directiei de Asistenta Sociala cu semnarea si monitorizarea contractelor de inchiriere.

Art. 10 Cu ducerea la indeplinire a prevederilor prezentei hotarari se incredinteaza Directia de Asistenta Sociala”, se mai precizeaza in proiectul de hotarare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *