Consiliul Local Baia Mare schimba hotararea cu privire la taxa pe masina

Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul Local Baia Mare va schimba hotararea privind introducerea unei taxe obligatorii anuale de 100 de lei pentru toti posesorii de autovehicule din municipiu, la 10 zile dupa adoptarea ei.

Potrivit unui anunt postat pe site-ul baiamare.ro, consilierii locali baimareni au fost convocati la o sedinta extraordinara, joi, 9 ianuarie.

Hotararea a produs nemultumire in randul baimarenilor, care si-au manifestat dorinta, in articolele ZiarMM.ro, ca hotararea sa fie anulata sau modificata.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

9 Comments

 1. Pop Calin

  Se pare ca domnul primar are mari probleme de comunicare. Sa intelegem ca Annamaria Somay alias Clara Voda sau Cosmin Carp sau Cristian Coarda sau mai nou Dan Buca nu mai sunt in stare sa il consilieze sau sa ii scrie articolele/comunicatele? Azi, dupa scandalul privind taxa de parcare si utilizare a domeniului public, vine EL, SALVATORUL, UNICUL, IUBITUL, PREAMARITUL, cel a carui poza o sa o vedem in fiecare scoala/gradinita/institutie pusa la loc de cinste pe perete sa ne indrepte nedreptatea facuta de Consiliul Local! Sa va fie rusine consilierilor caci la initiativa primarului Catalin Chereches ati votat taxa aceasta in decembrie. In 2016 nu o sa va mai voteze nimeni pe voi consilieri de paie iar primarul nostru mult iubit va iesi din primul tur cu 99.9999% din voturi. Tot azi vine mult IUBITUL si PREAMARITUL metrosexualul Catalin Chereches sa ne spuna ca de fapt impozitele si taxele locale nu s-au marit dar au crescut cu 16%. El a fost obligat de Guvern sa indexeze nu sa mareasca impozitele si taxele locale. Pai consilierii de imagine/comunicare/pupincursitii nu au stiut asta din decembrie? Ba mai mult aceeasi consilieri scriu de o saptamana, se lauda pe net, in ziare, pe retele de socializare ca impozitele si taxele din Baia Mare nu se MAJOREAZA dar ele vor fi mai mari cu 16%. Cred ca mult IUBITUL nostru primar ar trebui sa faca criza binecunoscuta de nervi si sa ii scuture un pic pe consilieri sau si mai bine sa isi recunoasca vina atat in ceea ce priveste taxa de parcare cat si in ceea ce priveste nemajorarea dar cresterea impozitelor si taxelor locale.

  Reply
  1. Doran

   Acelasi primar a convocat o sedinta la cumpana anilor avand ca urgenta instituirea unei noi taxe-cea de parcare. Acum va aduna consilierii cei ascultatori pentru a anula ce, cu responsabilitate au hotarat. Adica „da foc cetatii” apoi cheama pompierii. In final va fi aplaudat ca salvator. Qui prodest?

   Reply
 2. ioan

  Nu va este rusine ordinarilor ,v-au ungenunchiat baimarenii cu incercarea de a FURA BANII LOR,, abia a inceput anul si va adunati ca sa va luati banii de sedinta ,, ca neste flaminzi,, ca s nu mia vorbimm de mult autointitulatul si primarul BAII MARI,, trebuie sa dai socoteli pentru toate mizeriile care le faci rotarule n… amu dai inapoi dupa ce te-au palmuit baimarenii oricum GHERLA va fi in curand noua ta locatie daca nu pleci din municipiu !!!!!!!!!!!!

  Reply
 3. tibi

  La fel a facut si anul trecut cu majorarea taxelor si impozitelor legale. Oare e normal, Chereches asta? A crezut ca poate lua vreo 30 miliarde lei vechi, trei milioane lei noi, de pe spatele baimarenilor sa-i toace asa cum numai el stie.Bravo baimarenilor ca nu se lasa, dat cu pudra si imbracat cu costume scumpe din banii parintilor bugetari.

  Reply
 4. Consilier

  Ma consilierilor , astia de Baia Mare, sunteti niste analfabeti, imorali, i…, iresponsabili, fraieri, si mai ce vreti voi dar …. la alegerile viitoare daca aveti bun simt nu mai candidati iar daca o sa aveti nesimtirea sa o faceti multi dintre noi o sa avem grija sa va amintim epitele de mai sus si cine stie si altele ! Si sa nu asteptati sa mai fiti salutati de baimareni cind va intilnesc pe strada…

  Reply
 5. dilau

  prietene k…,vezi ca nu e bine sa ai in jur numai lingai ( cl,primarie,presa ….)?.eu sint convins ca cel putin 2-3 dintre acestia si-au dat seama de la inceput ca hotarirea este o mare prostie,dar unde sa o spuna si mai ales cui?.din start ar fi fost considerati „dusmani ai poporului”.daca tot crezi ca ai cojones,de ce nu iesi in fata sa spui :- „mai fratilor,a fost o greseala de-a mea si mi-o asum”-.hai ca vreau s-o vad la „stirea zilei”,asta in cazul in care nu o sa te cenzureze si pe tine.:))).

  Reply
  1. steko

   nici k..e,nici vre-un ,,consilier”local nu va face,,mea culpa”!Stii,l…. nu prea au caracter…

   Reply
   1. dilau

    mai steko,ca tot esti inca „de-al casei”,hai sa presupunem ca k… isi face mea culpa,ai putea sa juri ca se publica dincolo?.

    Reply
 6. ioan

  Asta este k… primar de BAIA MARE,, incearca prin orice pacaleli murdare sa -si bata joc de baimareni,, inconjurat de neste debili mintali conslilerii locali si mai ales neste scoliti fara bacalaureat … clara, … si muncitorul comunist necalificat…, astia conduc oarsul vai de capul nostru baimareni daca astia nu pleaca rapid spre GHERLA o patim rau de tot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole