Consiliul Local Baia Mare si-a dat acordul pentru documentatia proiectului cu deseurile

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

depozit-ecologicConsilierii locali baimareni au aprobat Studiul de oportunitate pentru delegarea serviciilor de operare ale „Sistemului de Management Integrat al Deseurilor in Judetul Maramures” a caietului de sarcini privind delegarea gestiunii serviciului de salubrizare in zona de colectare 1 Sarbi si a Regulamentului Serviciului de salubrizare pentru Judetul Maramures.

Conform caietului de sarcini propus de municipalitate, in Baia Mare vor exista, printre altele, 80 de puncte ingropate de colectare a gunoiului menajer.

De asemenea, taxarea nu se va face de la cetatean la operator, ci de la municipiu la operator.

Documentatia propusa de municipalitatea baimareana va fi transmisa catre Consiliul Judetean, urmand ca apoi sa aiba loc licitatia pentru desemnarea operatorului de salubritate.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. jack

    Alti bani dati la firme pretenare care sa alimenteze pusculita de campanie a primasului. Consilierii dobitoci aproba tot. Rusine sa va fie nimuricilor. Ne furati pe fata fara jena ca niste gunoaie ce sunteti. Ia sa-ntreb, dle primas cati bani s-au cheltuit pe studii de oportunitate, fezabilitate, proiecte tehnice, caiete de sarcini si alte gaselnite birocratice nefinalizate? Aud? Nu ca nu aveti sange-n dotari. Sunteti doar o mica plosnita umflata de sangele orasului.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *