Consiliul Local: Bani mai multi pentru „Iarna Baimareana”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

consiliul-local-baia-mareLa ultima sedinta a Consiliului Local Baia Mare a fost aprobat un proiect care prevede suplimentarea costurilor evenimentului „Iarna Baimareana 2015”.

„Se aproba alocarea de la bugetul local pe anul 2015 a sumei de 110.000,00 lei, reprezentand suplimentarea costurilor ocazionate de organizarea de catre Municipiul Baia Mare a evenimentului cultural Iarna Baimareana”, se arata in proiectul de hotarare adoptat de CL.

Astfel, acesti bani se adauga la cele 300.000 lei care au fost alocate initial.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. colis

    Ha???? asta inseamna undeva la 92 mii euro … da fara suparare …. suntem la Wiena si nu stim noi ? vin cele mai mari orchestre din lume la concerte ???? Banuiesc ca fanfara din Baia Mare canta gratis …. mna oricum o sa ii vedem pe acolitii lui Chereches pe langa scene asteptand cu mana intinsa sa duca si sefului …. o sa ii rog si pe consilieri, ca la urmatoarea rectificare din asta sa ia in calcul si faptul ca noi cetatenii care mai megrem si pe jos, avem nevoie de barci si cizme la fiecare ploaie … sa se aloge un buget si pt asa ceva … si in loc de felicitarile penibile de la chereches sa primim acasa cate o barca sa o folosim cand ploua …. ca o sa fim capitala culturala europeana cu cele mai multe lacuri (belti si gropi pline de apa dupa fiecare ploaie pe fiecare trotuar si sosea din oras )…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2