Consiliul Local, bani pentru cladirile Primariei afectate de furtuna

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Consilierii locali baimareni s-au intalnit marti, 19 septembrie, intr-o sedinta de indata pentru a aproba alocarea unor sume in vederea reparatiilor necesare la cladirile publice ale Primariei, in urma furtunii de duminica.

In acest sens, alesii au aprobat rectificarea bugetului general al municipiului, din care s-a repartizat suma de 1.250.000 lei pentru cladirile mentionate mai sus, la care se adauga alti 100.000 din rezerva bugetara.

Unii dintre consilieri s-au abtinut insa din a vota proiectul, fiind nemultumiti de faptul ca au primit documentatia cu aproximativ doua ore inaintea sedintei, neavand astfel timp sa o studieze.

Mai mult, la inceputul sedintei, consilierii locali au primit si un raport privind evaluarea pagubelor produse de vijelie, in care erau cuprinse diverse obiective din oras si suma estimativa necesara reparatiei acestora.

Printre ele, sediul Primariei Baia Mare, care ar avea nevoie, potrivit raportului, de 200.000 lei, mai ales pentru repararea acoperisului. Consilierul local Gheorghe Gligan a cerut explicatii in privinta acestei sume, in contextul in care acoperisul nu parea prea afectat de furtuna.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2