Consiliul Local preia 98% din HCM Baia Mare

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Consilierii locali baimareni au adoptat luni, 1 septembrie, un proiect de hotarare ce prevede ca municipalitatea va deveni membru asociat in Clubul Sportiv Handbal Club Municipal Baia Mare, atat echipa feminia, cat si cea masculina.

Practic, municipalitatea a devenit proprietarul a 98% din patrimoniul clubului sportiv in noua structura. Municipiul Baia Mare va avea astfel un reprezentant atat in Consiliul de Administratie, cat si in Adunarea Generala.

Prezent la sedinta, Lascar Pana i-a felicitat pe alesii locali pentru decizia luata.

„Municipiul Baia Mare incepe din nou sa fie cunoscut, in tara si peste hotare, datorita evolutiei echipei de handbal feminin, HCM, care prin rezultatele si performantele obtinute, a facut sa se auda din nou de Baia Mare pe linie sportiva.

Si au trecut cam multi ani de cand acest lucru nu s-a mai intamplat. Iar fiindca acum se vorbeste din nou despre Baia Mare este si meritul dumneavoastra ca ati sprijinit handbalul, aceasta frumoasa activitate pe care locuitorii orasului Baia Mare o iubesc”, a spus Pana.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

7 Comments

 1. Vasile

  Mnoa sa videti amu ce die bani or intra in sacu’ cela fara fund. Noa bine, are mai multie funduri…

  Reply
 2. ioan

  cu tot respectul maestre Pana dar orasul geme de taxe si foame3, baimarenii nu au locuri de munca, investitii ioc, doar servicii si dezinteres. Suntem prea saraci ca sa ne permitem a ne face reclama numai prin sport, ar trebui sa avem companii si firme care sa sustina asemenea activitati.

  Reply
 3. Pensionar

  Propun ca ” onoratii consilierii ” sa achite cel putin jumatate din cheltuielile legate de hcm ( din veniturile lor ) . Acesti ” incostienti , si aici ma refer la consilieri , au fost drogati cind au votat asemenea aberatie. Daca au fost drogati , intrebare, de unde si-au procurat DOZA ?

  Reply
 4. Ion

  Orasul sporturilor concertelor parcurilor.Primarul cu lingaii lui adica consilieri sint foarte inzestrati pentru a conduce acest oras.Banii vin si mai multi se duc.Pana cind?

  Reply
  1. ioan

   e slab, noi suntem sponsorizati, adica HCL de Kakestan, republica dictatoriala care dispune de toate fondurile posibile. Audi are sume alocate strict pentru pu marketing pe cand la noi e totul posibil, comanda fiind unica si discretionara.

   Reply
 5. dilau

  mai prietenilor, eu zic ca – de moment – e bine.doar dumnezeu stie cit vom putea rezista asa. hai sa scoatem niste rezultate si apoi sa-i asteptam pe cei de la audi, ford sau mercedes.cit timp te lupti pentru evitarea retrogadarii nu vine nici dracu sa-si faca reclama.corect?.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2