Consiliul National al Elevilor cere sprijinul UE pentru rezolvarea problemei transportului generata de OUG 51

Reclame home 1
Reclame home 1

Consiliul National al Elevilor anunta ca, in cursul zilei de vineri, a transmis scrisori deschise grupurilor politice din Parlamentul European prin care le-au cerut sa se alature demersului prin care OUG 51/2019 sa fie respinsa de parlamentarii din Romania.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, Consiliul National al Elevilor a sesizat Comisia Europeana pentru a interveni in rezolvarea problemei privind transportul pentru elevi pe plan national care se datoreaza OUG 51 – ordonanta care a eliminat transportul elevilor din sfera serviciilor de transport public.

„OBESSU – the Organising Bureau of European School Students’ Unions, structura de reprezentare a elevilor la nivel european, a fost sesizata de Consiliul National al Elevilor cu privire la problematica transportului pentru elevi la nivelul tarii noastre. Reprezentantii elevilor la nivel european si-au aratat interesul pentru acest demers si sustin public respingerea parlamentara a OUG 51. (…) Vom pune presiune publica pe toti parlamentarii pentru ca acestia sa respinga proiectul legislativ care va anula orice posibilitate ca elevii sa ajunga la scoala, va face imposibila scolarizarea tuturor categoriilor de elevi din Romania si va conditiona acest proces de situatia lor socio-economica – ne punem increderea in forul legislativ al tarii pentru a alege in favoarea cetatenilor”, se arata in comunicat.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole