Constanta: Politist ranit in misiune dupa ce masina in care se afla a fost acrosata de un autobuz

Reclame home 1
Reclame home 1


Un agent de politie a fost ranit in urma unui accident rutier petrecut sambata, in municipiul Constanta, dupa ce o autospeciala a Politiei ce se deplasa cu semnalele acustice si luminoase in functiune a fost acrosata de un autobuz al Regiei Autonome de Transport in Comun (RATC), relateaza Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta, victima a solicitat ingrijiri medicale, acuzand usoare vatamari corporale.

„A avut loc un accident rutier usor, in care a fost implicat un echipaj al Sectiei 3 Politie. O autospeciala Dacia Logan, in timp ce se deplasa in regim de circulatie prioritara cu semnalele speciale acustice si luminoase in functiune (pentru a acorda sprijin unei patrule pedestre), a fost acrosata intr-o intersectie de un autobuz RATC. In urma accidentului, un agent de politie (pasager) a solicitat ingrijiri medicale, acuzand usoare vatamari”, a informat IPJ.

In acest caz a fost intocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa. Masina Politiei a fost avariata in partea laterala stanga-spate. Echipajul din autovehiculul implicat in accident se deplasa in Piata Grivitei pentru „a acorda sprijin colegilor in cazul unor persoane recalcitrante”, conform sursei mentionate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2