Constantean retinut pentru 24 de ore si autoturism indisponibilizat de politistii maramureseni

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

 

stopMiercuri, 27 aprilie, politistii Serviciului de Investigatii Criminale, impreuna cu politisti din Tautii Magheraus si cei din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale, au actionat pentru identificarea persoanelor banuite de comiterea de infractiuni.

Astfel, pe DN1C, pe raza orasului Tautii Magheraus, politistii au oprit pentru control un autoturism condus de un barbat de 39 de ani, domiciliat in Constanta. In urma controlului efectuat, politistii au constatat ca autoturismul condus de constantean era radiat din circulatie, iar placutele aplicate erau false, se arata in buletinul informativ al IPJ Maramures.

De asemenea, soferul a prezentat pentru control un certificat de inmatriculare, cartea de identitate a autoturismului si permisul de conducere, toate false.

Soferul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore si urmeaza a fi prezentat parchetului cu propunere de arestare preventiva iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunilor de conducere fara permis, conducerea unui autoturism neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare, complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si tainuire.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *