Constantin (ALDE): Cred ca vom certifica la alegerile parlamentare pozitia a treia pe esichierul politic

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

daniel-constantinCopresedintele ALDE Daniel Constantin considera ca formatiunea pe care o conduce va deveni a treia forta politica din Romania dupa alegerile parlamentare, obiectivul pe termen lung fiind ca in 2020 sa fie a doua formatiune politica din tara, informeaza AGERPRES.

“ALDE este un partid care s-a format nu doar pentru aceste alegeri. Ma bucur ca am avut ocazia, nu doar la alegerile locale, si cred ca vom certifica la alegerile parlamentare, pozitia a treia pe esichierul politic romanesc. E un lucru bun pentru un partid care s-a format din fuziunea a doua partide de scurt timp, dar obiectivul nostru nu se opreste in 2016, obiectivul nostru este pe termen mediu si lung.

Anul 2020 cred ca poate fi un an in care ALDE se poate bate pentru cea de-a doua pozitie pe esichierul politic romanesc. Acesta este obiectivul nostru si sigur ca mizam pe candidatii pe care-i avem, pe organizatia din Satu Mare”, a declarat Daniel Constantin, intr-o conferinta de presa la Satu Mare.

El a explicat ca activul partidului este mobilizat pentru aceste alegeri, felicitand organizatia din Satu Mare, care s-a clasat pe primul loc la nivel national.

“In termeni de procente, organizatia de la Satu Mare s-a clasat pe primul loc la nivel national si cred ca e un lucru care trebuie apreciat. M-am bucurat astazi sa vad in cateva locatii in care ne-am oprit, fie ca am vizitat o unitate de procesare, fie ca am vizitat o comuna, ca toata lumea este mobilizata. E un semn extraordinar. Ma bucur foarte tare ca au inteles cu totii, de la conducerea judeteana pana la ultimul consilier pe care-l avem, importanta alegerilor parlamentare din 2016”, a mai spus copresedintele ALDE.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *