Constantin: In cateva zile, toti fermierii vor avea banii pe subventie

Reclame home 1
Reclame home 1

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, a declarat vineri, la o intalnire cu satenii din comuna suceveana Cacica, ca toti fermierii vor avea in conturi, in cateva zile, banii din subventii, care au fost pana in prezent achitate in proportie de 90%, scrie Agerpres.

‘Astazi, undeva la 90—95% dintre fermieri si-au primit subventia. In cateva zile, toti veti avea banii in conturi. E primul mesaj pe care m-a rugat sa il transmit domnul prim—ministru’, a afirmat Constantin.

Potrivit acestuia, de plata integrala a subventiilor vor beneficia 57.000 de fermieri din judetul Suceava si alti 39.000 din Botosani.

Ministrul Agriculturii a precizat in urma cu o saptamana, la Constanta, ca banii folositi pentru platile facute in avans vor fi recuperati de la Comisia Europeana, in ianuarie 2015. „Si vreau sa fac o precizare, pentru ca am vazut abordari in aceste zile ca intarziem platile. Aceste plati pe care le facem noi sunt in avans, este un efort pe care il face bugetul de stat, prin Trezorerie, prin Ministerul de Finante (…), de a pune la dispozitia Ministerului Agriculturii intr-un an dificil, in numai doua saptamani de zile, o suma uriasa, 622 de milioane de euro, bani care vor fi recuperati in luna ianuarie de la Comisia Europeana”, a mentionat ministrul Daniel Constantin.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole