Constantin Muresan acuza Politia Locala de abuz

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

constantin-muresan-tvmmAdministratorul SC Piata Aliment SA, Constantin Muresan, acuza Politia Locala, in frunte cu directorul acesteia, Gheorghe Perian, de abuz si spune ca va actiona institutia in judecata.

Muresan sustine ca in cursul diminetii de vineri, 19 decembrie, 30 de politisti locali s-au aflat in Piata Izvoarele unde au confiscat arbustii ornamentali care erau expusi la comercializare de catre o producatoare.

„Domnul Perian a facut un abuz total, i-a ridicat la o doamna producatoare arbustii ornamentali pe care ii avea. Au fost 30 de politisti pentru sase arbusti ornamentali, hotararea de consiliul nici nu se refera la asa ceva. Ii voi da in judecata si voi cere daune

Hotararea de consiliu se refera la domeniul public, nu la domeniul privat, iar asta cu domeniul privat nu o zic eu, ci instanta”, a spus Constantin Muresan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. ioan

  Eunucul asta castrat este lasat sa vorbeasca? El care-i gadala in cur pe tigani are tupeu sa tina lectii? Nu a platiti nimic la visteria orasului de 10 ani, furandu-ne pe toti cu nesimtire si ttot el cere dreptate? Nu are autorizatie de functionare, instanta l-a facut proprietar pe platforma de beteon, nu pe teren si nu pe cladiri. Fara autorizatie nu poate inchiria betonul ala nici macar tiganilor lui Balaj sa sorteze gunoaiele aduse din tomberoane. Trebuie bagta la puscarie omu, brat la brat cu tiganu ala isteric.

  Reply
 2. Cetatean

  Sa vezi si sa nu crezi ” 30 de politisti locali pentru 6 puieti ornamentali ” , ASTA da eficienta si vitejie ” !
  ” Sa traiti bine ” domnule sef … ca la politia locala vorba proverbului ” trai pe farai „…
  In rest sa aveti parte de ” Sarbatori fericite ” si Bunul Dumnezeu sa va lumineze mintea.

  Reply
 3. Mircea Moldovan

  Primarasul de carton i’a trimis pe amărâții aia de la politia locala… Mureșan nu vrea sa’i dea dreptul împăratului iar acesta se folosește de polițiști…. Abuz în serviciu în forma continuata.

  Reply
 4. dilau

  prietene costica muresan, o fi vorba de un domemniu privat – te cred pe cuvint – dar e vorba si despre un enorm interes public.razboiul tau cu kake o sa dureze „100 de ani” , beleau e ca la mijloc sint baimarenii.parerea mea este ca ai dou posibilitati – 1). sa vinzi – primariei, ca tot are balta peste, nu stiu de unde dar are :))) sau 2). sa modernizezi – putin probabil, in ultimii 15 ani n-ai bagatt un leu – piata incit sa-i inchizi gura lui kake.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2