Constantin Muresan, noi acuze: „Angajatii SPAU incalca dispozitia Curtii de Apel”

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

piata izvoare 2Administratorul SC Piata Aliment SA, Constantin Muresan, vine cu noi acuze la adresa angajatilor Primariei Baia Mare.

In cursul diminetii de vineri, 1 mai, mai multi angajati ai SPAU au eliberat bonuri comerciantilor aflati in Piata Izvoare, fapt considerat ilegal de catre Constantin Muresan.

Acesta sustine ca angajatii SPAU incalca hotararea Curtii de Apel Cluj, care spune ca municipalitatea nu poate desfasura nicio activitate in zona.

„Politia Locala a venit sa controleze si i-am rugat frumos sa scrie in registru de control ca verifica documentele de comercializare. E normal, e firesc, dar in ceea ce priveste angajatii de la SPAU, desi instanta, Curtea de Apel, a spus sa parasesca si n-au voie sa faca activitate de administrare, inclusiv de a elibera bonuri de incasare, ei incalca o dispozitie a Curtii de Apel, deci o sentinta judecatoreasca.

Se folosesc de faptul ca Politia Locala controleaza documentele de comercializare si se fofileaza pe langa politisti ca sa ia bani pentru inchirierea de spatii, ceea ce este ilegal. Practic, conform decizii Curtii de Apel Cluj, noi administram toata piata, adica inclusiv mesele Primariei”, a spus Constantin Muresan.

ZiarMM

piata izvoare 3

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    prietene costica muresan, pe zi ce trece – tu si kake – nu faceti decit sa ne bagati si mai mult in ceata. eu chiar nu pot sa cred ca exista o decizie a curtii prin care „voi” sa administrati mesele primariei. daca totusi exista asa ceva din start putem vorbi de 2 piete, una a ta si una a lui kake. hai incearca sa ne lamuresti cum stau lucrurile dar pe intelesul tuturor, asta daca nu-ti cer prea mult.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2