Constantin Muresan, un nou conflict cu Primaria Baia Mare – Vezi motivul

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul administrator al Pietei Izvoare, Constantin Muresan, se lupta cu Primaria Baia Mare pentru cladirea si terenul situat in Piata Obor, pe care sustine ca le detine.

Acesta spune ca detine o hotarare de la Judecatoria Baia Mare prin care este proprietarul respectivei cladiri, cat si a terenului.

„Eu am sentinta, am prezentat-o ieri Primariei in original. Le-am cerut ca astazi sa vina sa predea cladirea si platforma betonata, cum au stabilit ei in instanta”, a spus Muresan.

Constantin Muresan a fost anuntat, intre timp, ca Politia Locala vrea sa demoleze cladirea.

„Intre timp m-a sunat un om care statea acolo ca au trimis Politia Locala si ca vor sa vina sa demoleze cladirea”, a mai precizat administratorul societatii SC Piata Aliment.

Reprezentantii Politiei Locale Baia Mare afirma ca nu vor demola nimic si ca nu ii pot preda cladirea in baza unei minute.

„Nu se demoleaza nimic, noi am fost la fata locului. Domnul Muresan a depus la Primaria Baia Mare o adresa prin care solicita sa i se puna la dispozitie acel teren in care se gasesc constructiile. Acea adresa era insotita de o minuta, dar care nu tine loc de o hotarare judecatoreasca.

Atata timp cat nu exista o hotarare definitiva si irevocabila, in baza unei minute noi nu putem incheia un proces verbal cu dumnealui.”, a explicat Gheorghe Perian, sef serviciu in cadrul Politiei Locale.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

8 Comments

 1. Bobu

  O lupta inutila cu el omul care se lupta pentru binele(personal) cica al comunitatii omul care vrea sa demoleze de tot piata sa vanda terenul unui lant de supermarketuri in prezent amenajand o noua piata de alimente in fostul targ auto , oare cat va va distruge acest personaj dubios orasul pe care il cosindera mosie proprie.

  Reply
 2. Dodo

  Primarul nu avea dreptul sa angajeze lucrari pe un teren ce nu i apartinea (ma refer aici la Obor), atata vreme cat exista litigii. Cum poti intra pe platforma lui Muresan si in cladirile acestuia? Adica maine intra primarul cu forta si in casele voastre, baimareni!

  Reply
  1. Vasile

   Dar pe un teren aflat in LITIGIU aveati voie sa intrati si sa faceti lucrari…domnule jr.Perian ?
   Cam a ce suna asta ?

   Reply
 3. PLATITOR TAXE

  Cere ches este un consumator de ……….,………si din banul public cheltuieste cit vra muschi lui pina o sa-l duca la Cluj ,DNA-ul , si o sa -i ieie locul p… Anghel , dar sa nu uitam de s… Cristea Panfil cind lua s… pt. pasaport , privatizarea Olchim….. si -a facut vile in Ulmeni, Oradea si pina acuma nu a patit nimic. De ce/? Romani ce facem cu corupti?

  Reply
  1. Omul Revolutionar

   Dar ce facem cu mafia din care fac astia parte? Cum luptam cu mafia? cu grupurile infractionale care traiesc ca si capusele pe seama statului si a celor care platesc taxe si impozite. Astazi daca nu platesti impozitele statul te executa silit cu poprire pe cont fara nici un fel de act judecatoresc de la tribunal.
   DECI? Emisiuni televizate, dezbateri publice, cetateni care cer socoteala si ii iau la rost pe acesti destrabalati pe bani furati din sudoarea si munca unor romani care isi numara banii de la un salar la altul.

   Reply
 4. Omul Revolutionar

  Maramuresul si economia orasului se duce pe apa sambetei aici numai posturi de tamplari, ospatari, cusatorese si necalificati. Atat de saraca e economia judetului incat la locuri de munca in ziare bate vantul…. Camera de Comert si Industrie Maramures organizeaza targuri de afaceri in bataie de joc. Platesti peste 800RON un stand de 3x2MM si nu scoti investitia. La 100 de vizitatori gura casca pe zi. Ce afaceri in afara de magazine ABC, baruri si frizerii? Si mobila oribila din PAL si cateva cofetarii si firme catering pentru inmormantari.

  Reply
 5. politist-local

  jr. Perian ( sper ca nu sunteti jurist, ar fi pacat pentru aceasta profesie ) , intre doua infractiuni pe care le faceti mai cititi …. daca intelectul va permite, iar pentru meditatie ( daca sunteti capabil de asa ceva ) ‘ NU HAINA FACE PE OM CI OMUL FACE HAINA ‘ !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2