Constantin: Proiectul viabil nu poate fi decat Victor Ponta presedinte

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PC, Daniel Constantin, a afirmat vineri, in sedinta Consiliului National al partidului, ca “proiectul viabil” pe care conservatorii ar trebui sa il sustina este Victor Ponta – presedinte al Romaniei, scrie Agerpres.

“Nu avem ca partid si ca tara alta solutie decat sa fim consecventi si sa continuam cu un proiect bazat pe incredere si seriozitate. Daca ne uitam in jur, acel proiect viabil nu poate fi decat Victor Ponta presedinte. Daca, in cele din urma, acesta va candida, va fi sustinut de acea parte majoritara a societatii care crede ca scandalul si conflictul sunt esenta falimentului. Antonescu, Basescu sunt doua nume ale falimentului politic”, a sustinut liderul conservator.
Constantin a precizat ca prioritatile PC se vor regasi in programul candidatului Victor Ponta la presedintie.

“Ma angajez sa am discutii din ce in ce mai accentuate cu partenerii nostri, astfel incat colaborarea sa mearga pana la ultimul membru al PC. Am discutat cu premierul (…) si si-a exprimat dorinta ca prioritatile noastre sa se regaseasca in programul candidatului Victor Ponta la Presedintia Romaniei. (…) Dorinta mea este sa ne mobilizam pentru a castiga alegerile prezidentiale, ultima reduta a unui sistem care era pe cale sa se instaleze in Romania in anii 2010-2011”, a declarat Constantin.

Totodata, el a spus ca Victor Ponta a fost pentru PC un partener “corect la milimetru”.

“Victor Ponta a fost un sustinator constant al nostru, al oamenilor nostri, al proiectelor si valorilor noastre.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *