Consultare publica la Aeroportul International Maramures pe tema Planului de Actiune privind gestionarea zgomotului aeroportuar

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In data de 10 septembrie, incepand cu ora 11.30, la sediul Aeroportului International Maramures va avea loc o consultare publica cu reprezentantii autoritatilor locale si publicul interesat referitoare la Planul de Actiune pentru gestionarea zgomotului aeroportuar.

“In conformitate cu prevederile legale, Aeroportul International Maramures a demarat un program de participare si consultare publica privind solutiile necesare pentru gestionarea zgomotului aeroportuar, incluse intr-un plan de actiune.

Planul de actiune, bazat pe studii de zgomot (cartare, evaluare si predictive) a fost elaborat pentru a demonstrat determinarea si angajamentul RA Aeroportul International Maramures in a identifica, propune si implementa solutii de gestionare responsabila a problemelor generate de zgomotul aeroportuar ambiental, astfel incat derularea activitatii aeroportuare sa fie efectuata in spiritual respectului fata de mediu si pentru comunitatile locale expuse, in conformitate cu principiile de dezvolare durabila.

Din analiza datelor rezultate in urma cartarii strategice de zgomot pentru Aeroportul International Maramures se observa faptul ca, in ceea ce priveste numarul de cladiri cat si persoanele expuse, nu exista expunere la valori ale nivelului de zgomot care sa depaseasa limita admisa.

La dezbatere sunt invitate sa participe atat persoanele fizice, cat si juridice, direct sau indirect interesate de aceasta problema”, se arata intr-un anunt semnat de directorul general al Aeroportului International Maramures, Dorin Buda.

Propunerile, sugestiile si opiniile persoanelor interesate sunt asteptate pana in data de 2 septembrie pe adresa de email: office@aimm.eu, potrivit aceluiasi anunt.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. Kis Zoltan

    Este cineva atat de naiv in Baia Mare incat gloata de imbecili nemernici de la consilul local condus de spagarul mare,tare si prost Gabriel Valer Zetea si acolitii din PSD vor tine cont de opinia publica.Haita de infractori PSD toti au singurul Dzeu BANUL pe cat e posibil sub forma de mita pentru a nu fii fiscalizata.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2