Consulul onorific al Romaniei in El Salvador a fost asasinat in locuinta sa

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

police do not crossConsulul general onorific al Romaniei la San Salvador, Ricardo Emanuel Salume Barake, a fost asasinat duminica in locuinta sa din capitala tarii, a confirmat pentru EFE un purtator de cuvant al procuraturii din El Salvador.

Potrivit sursei, “corpul victimei a fost gasit cu un calus in gura”.

Purtatorul de cuvant al procuraturii a adaugat ca “deocamdata” nu se cunosc motivele crimei si circumstantele in care a avut loc si ca procurorul Unitatii speciale pentru omucideri “se afla in continuare la locul tragediei”.

Este al doilea diplomat asasinat in El Salvador in cursul acestui an.

La 26 mai, consulul onorific al Panama in El Salvador, Carlos Armando Lemus, a fost gasit fara viata in interiorul unei masini pe o artera a capitalei.

El Salvador se confrunta cu o recrudescenta a violentelor care intre 1 ianuarie si 13 iunie 2016 au costat viata a 2.853 de persoane, cu 12,5% mai mult decat in aceeasi perioada a anului precedent, potrivit datelor publicate de Policia Nacional Civil (PNC).

Gruparile criminale Mara Salvatrucha (MS13), Barrio 18 si altele cu influenta mai redusa sunt acuzate ca mentin un indice de criminalitate ridicat, astfel ca aceasta tara situata in America Centrala este considerata una dintre cele mai violente din lume.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2