Consumul de cereale integrale poate reduce riscul de mortalitate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Consumul de alimente bogate in cereale integrale contribuie la reducerea riscului de mortalitate legat de bolile cardiovasculare sau de cancer, potrivit unei analize a mai multor studii, publicate luni, informeaza AFP, transmite AGERPRES.

“Aceste rezultate vin sa confirme sfaturile nutritionistilor care recomanda consumul zilnic a cel putin 48 de grame de astfel de alimente pentru a ameliora sanatatea in mod durabil si a preveni riscul unei mortalitati premature”, a subliniat Qi Sun, profesor la Harvard si autorul principal al cercetarii.

Lucrarea este publicata in editia on-line a “Circulation”, o publicatie de specialitate a American Heart Association.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2