Continua lucrarile de reparatii si intretinere a drumurilor din Baia Mare. Vezi ce prevede contractul din februarie pe aceasta tema

PNL

In data de 15 februarie, Primaria Baia Mare a incheiat contractul subsecvent nr. 10 (atribuit in baza acordului-cadru nr. 9844/06.03.2018 astfel cum a fost acesta modificat prin Actul additional nr. 2/44264/22.11.2018) cu asocierea dintre SC Antrepriza Reparatii si Lucrari – ARL Cluj SA – SC Construrom SA – SC Nord Vest Infrastructura si Servicii SRL, reprezentata de SC Antrepriza Reparatii si Lucrari – ARL Cluj SA (lider de asociere) pentru lucrari de modernizare, reparatii, intretinere si gestiune strazi in municipiu.

Pretul contractului, stabilit in baza preturilor unitare din propunerea financiara (…) este de 1.260.504,20 lei fara TVA, la care se adauga TVA in valoare de 239.495,80 lei, pretul total fiind de 1.500.000 lei cu TVA.

Lucrarile care se vor executa in baza acestui contract sunt urmatoarele:

  • Lucrari de intretinere: plombari, colmatari, reparatii suprafete izolate si alte lucrari de intretinere;
  • Lucrari de reparatii curente: parcari, platforme, borduri, covoare asfaltice, fundatii, sensuri giratorii, diverse lucrari prevazute in Anexa nr. 1

“Prioritizarea lucrarilor va fi stabilita de comun acord intre achizitor si executant. Plata se va face la lucrarile real executate conform situatiilor de lucrari, pe baza proceselor-verbale de receptie intocmite si acceptate de achizitor.

Termenul de executie al lucrarilor este de 30 de zile de la data semnarii si inregistrarii prezentului contract la sediul achizitorului”, se arata in document.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1